Значи, колеги, проблемът ми е следния. Имах написан акт, който изтичаше на 30.06. Но на 29.06 ме спират за превишена скорост /в 6,30 сутринта, неделя, на пуст път - при ограничение 50 карам с 75 по отчета на радара/. Много беше сърдит полицая, никакви отстъпки - писа ми втори акт. Задържа при това първия.
Та въпроса ми е сега каква е процедурата - трябва да изчакам да излезне втория акт и тогава да плащам и двата заедно или как? Моля ви ако знаете, помогнете.

Отново акт - вече втори - какво да правя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз имах същия казус, колежката добре го е обяснила, новия ти акт чакаш да изтече и ако е дошло постановлението плащаш и ти връщат талончето, ако не - презаверяваш като изтече и така. знам, че полицейската поща е доста бавна, така че със сигурност ще почакаш. аз въобще не ходех да ги презаверявам, така 5 месеца и после ми намериха талона в гише загубени
. само проблема е че сега катаджиите може и да се ебават - ооо, караш с два акта, и т.н. какво ще правиме, ей такива

kacho написа:..... само проблема е че сега катаджиите може и да се ебават - ооо, караш с два акта, и т.н. какво ще правиме, ей такива
Полицаите няма от къде да знаят, че имаш 2 акта тъй като единият ти го взимат при съставянето на вторият. Аз последно бях с 2 акта, чаках си 4-5 месеца решенията, след което си платих и двата акта и си взех талона

П.С. Колежке, карай си сега с вторият акт докато изтече, и едва тогава отиваш в КАТ

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “ОФФ-Топик - други”