М-тел, Глобул и конкуренцията от Вивател:-)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Вто 27 сеп 2005 14:47

Допоследно смукаха от душиците ни...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 27 сеп 2005 18:41

zord написа:Допоследно смукаха от душиците ни...

аааа :) има да смучат още дълги години :) ако си мисли някой, че като намалят цената на на минута разговор и сметките му ще паднат - жестоко се лъже :) Аз от има няма 9 години ползвам различни видове мобилни телефони (мобифони, GSM-ми) и мога да кажа с чисто сърце, че сметките ми се увеличават постоянно :)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 27 сеп 2005 22:15

нищо чудно , ти си викаш чекай сега по-ефтино е , е па звани бе кво чекаш и накрая а..лно , хе хе хе

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 27 сеп 2005 22:46

Крайно време беше !!!!
Тия от Мтел колко пари са ми взели, ако седна да ги смятам сигурно ще мога да прикарам един нов ПАСАТ !!!!
Само чакам по-добра алтернатива , за да им кажа чао !!!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 27 сеп 2005 23:21

Аз пък да ви кажа не мисля да се отказвам от М-тел. Очаквах доста по-ниски цени от 3-я гсм оператор. За да ме накарат да се откажа трябва много по-добри оферти да предложат от това което чух.

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Сря 28 сеп 2005 7:40

Единствения начин да се откажа от Мтел е ако някой от другите ми предложи безплатно p910i срещу 3 тригодишен договор и добра тарифа (примерно), както и би трябвало да бъде. Иначе така не ме блазнят другите изобщо. Пък и не се надявам реално да усетя намалението.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 28 сеп 2005 9:19

Все свалят цените и все тая......
имам картата от 5 6 години вече, обаче постоянно съм в некакви корпоративни групи и така нататъка, сега в момента говоря на 20 стотинки с мобилтел и на 5ст. в групата, което ме устройва, обаче към глобул ми е тесла, та сметката се трупа от там, и все тая ми е. за мн лично единствената далавера ще бъде да се намалят до неузнаваемост( :lol: ) таксите. да ми направят 2 лева таксата и по 20 стотинки към мобилтел и по 30 към другите и тва ми е желанието xa xa xa mhihi mhihi виж и на П910 съм навит, амам ще си го платя, ако е до 5 лева:)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 28 сеп 2005 9:50

От МТЕЛ не се отказвам, бил съм и на обикновен тарифен план,сега съм с корпоративна крата-и вдвата случая съм много доволен.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 28 сеп 2005 10:00

Аз не съм доволен от мтел, щото са говеда... по договор имам 20 безплатни минути всеки месец, обаче накрая на месеца отстъпката ми е само един лев!!!! Ходих да се разправям, никакъв резултат. Все слагат изговореното ми време в най-натоварени часове и таксуват повече... абе БГ работа... в щатите имат 50 оператора и всеки се чуди колко безплатни телефона да ти даде всеки месец, за да му станеш абонат, без месечна такса, като си плащаш само това, което си изговорил. И от глобул не съм доволен, имах карта, преди три месеца я продадох - точно когато ти трябва покритие, няма го... а в отношението си към хората са отвратителни - трудно е на човек да ходи и да си плаща сметката, на хора, които го третират като добиче!!!! Горките германос... И от вивател не съм доволин, щото наистина трябваше да влязат с оферти с безплатин телефон и договор без месечна такса!!!! Ще чакам петия мобилен оператор да дойде, да видим тогава какво ще стане... ;)

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 28 сеп 2005 10:31

сега да излезнат и конкуренти на Лукойл и тогова работата ще заспи! :twisted:
ама все пак живеем в БГ, та че скоро няма да е :banghead:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 28 сеп 2005 11:48

очаквах от вивател по -ниски цени, а те кво същатат тесла, няма конкуренция в Б-я и 10 оператора да станат все тая, просто се чудя кой ще отиде при новите, нали трябва да крадат стари клиенти, с тия тарифи не ги виждам... :cry:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 28 сеп 2005 11:53

Pichaga написа:просто се чудя кой ще отиде при новите, нали трябва да крадат стари клиенти, с тия тарифи не ги виждам... :cry:

точно това ми е мисълта.
Евентуално Вивател биха били конкуренция на другите за новите клиенти, но за стари клиенти на М-тел и Глобул - съмнявам се много хора да се откажат, ако искат отлив на клиенти от М-тел и Глобул към Вивател трябва да пуснат много по-никси цени. Все пак 50 ст. на минута ми се струват адски много.
Аз в момента съм на някаква програма към м-тел с 60 минути на месец безплатни. Лошото е че е само към абонати на М-тел, но за 27 лв. на месец си говоря доволно.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Сря 28 сеп 2005 12:05

zaro написа: постоянно съм в некакви корпоративни групи сега в момента говоря на 20 стотинки с мобилтел и на 5ст. в групата

Е и аз съм така но в групата ми е 12/18ст :shock:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 28 сеп 2005 12:42

имайте в предвид че не могат току така да свалят цените колкото си искат, има закони за конкуренцията, има вътрешни разбирания и така нататъка. В момента цените на м-тел и глобул са еднакви - на едните една услуга е малко по ниса, на другите друга, но като цяла е все тая.
Нормално е цените да паднат но аз лично не очаквам голям спад

Върни се в “ОФФ-Топик - други”