М-тел, Глобул и конкуренцията от Вивател:-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
zord написа:Допоследно смукаха от душиците ни...
аааа

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Все свалят цените и все тая......
имам картата от 5 6 години вече, обаче постоянно съм в некакви корпоративни групи и така нататъка, сега в момента говоря на 20 стотинки с мобилтел и на 5ст. в групата, което ме устройва, обаче към глобул ми е тесла, та сметката се трупа от там, и все тая ми е. за мн лично единствената далавера ще бъде да се намалят до неузнаваемост(
) таксите. да ми направят 2 лева таксата и по 20 стотинки към мобилтел и по 30 към другите и тва ми е желанието xa xa xa
виж и на П910 съм навит, амам ще си го платя, ако е до 5 лева:)
имам картата от 5 6 години вече, обаче постоянно съм в некакви корпоративни групи и така нататъка, сега в момента говоря на 20 стотинки с мобилтел и на 5ст. в групата, което ме устройва, обаче към глобул ми е тесла, та сметката се трупа от там, и все тая ми е. за мн лично единствената далавера ще бъде да се намалят до неузнаваемост(

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не съм доволен от мтел, щото са говеда... по договор имам 20 безплатни минути всеки месец, обаче накрая на месеца отстъпката ми е само един лев!!!! Ходих да се разправям, никакъв резултат. Все слагат изговореното ми време в най-натоварени часове и таксуват повече... абе БГ работа... в щатите имат 50 оператора и всеки се чуди колко безплатни телефона да ти даде всеки месец, за да му станеш абонат, без месечна такса, като си плащаш само това, което си изговорил. И от глобул не съм доволен, имах карта, преди три месеца я продадох - точно когато ти трябва покритие, няма го... а в отношението си към хората са отвратителни - трудно е на човек да ходи и да си плаща сметката, на хора, които го третират като добиче!!!! Горките германос... И от вивател не съм доволин, щото наистина трябваше да влязат с оферти с безплатин телефон и договор без месечна такса!!!! Ще чакам петия мобилен оператор да дойде, да видим тогава какво ще стане... 

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:просто се чудя кой ще отиде при новите, нали трябва да крадат стари клиенти, с тия тарифи не ги виждам...
точно това ми е мисълта.
Евентуално Вивател биха били конкуренция на другите за новите клиенти, но за стари клиенти на М-тел и Глобул - съмнявам се много хора да се откажат, ако искат отлив на клиенти от М-тел и Глобул към Вивател трябва да пуснат много по-никси цени. Все пак 50 ст. на минута ми се струват адски много.
Аз в момента съм на някаква програма към м-тел с 60 минути на месец безплатни. Лошото е че е само към абонати на М-тел, но за 27 лв. на месец си говоря доволно.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имайте в предвид че не могат току така да свалят цените колкото си искат, има закони за конкуренцията, има вътрешни разбирания и така нататъка. В момента цените на м-тел и глобул са еднакви - на едните една услуга е малко по ниса, на другите друга, но като цяла е все тая.
Нормално е цените да паднат но аз лично не очаквам голям спад
Нормално е цените да паднат но аз лично не очаквам голям спад
Върни се в “ОФФ-Топик - други”