Простотия без граници :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Простотия без граници :(

Мнениеот red rider » Пон 07 юли 2008 18:54

Искам само да споделя какво ми се случи днес . Взех дъщеря си от детската градина и отидохме да ядем пасти в една сладкарница под един блок . Там се сяда пред блока , има масички и чадъри , за майките с деца и тем подобни като мене . На петата минута от нашето пристигане се чу един изплющаващ звук и няколко кори от диня паднаха между нашата и съседна маса с една майка с малко бебе . Жената беше нацапана добре заедно с количката , ние бяхме само с няколко семки по фланелките , просто късмет за нас но не и за нея . Тя направо се разплака от яд , дори първата минута все още не можеше да повярва че е станало . Случката може да е смешна за някои но за мен беше много неприятна , случвало се е и друг път да падат разни неща около мен но това беше върхът . Такъв ако го знам кой е не с кори от диня а с трилитров буркан с развалена лютеница ще му хвърля на главата .

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 07 юли 2008 19:03

Колега кво да ти разправям оня ден отиваме с жената и бебока в една градинка до един блок в Лозенеци решаваме да пием по едно кайфе и малкия да дреме малко на спокойстви и тишина.И кво става,аз отивам вътре за кафе а пък жената сяда на една масичка отпред с количката и след малко влиза вътре и вика ще сядаме тук че вън някой се изхрачи доста и замалко да ни наплюе и падна на стола до мен :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ,е казвам ти братле ако го бех видел тоа селски бек се качвах горе и го изнасах със све касата и вратата дееба и селяците :x ,така че това неме учудва :evil:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

zdravei

Мнениеот dinkonikolaev » Пон 07 юли 2008 19:34

нищо 4удно колега онзи ден карам ж мейдублоковото пространство на 2 големи блока и от горе 4у 4ува някакава разправия и по едно време нещеш ли на предния прозорец се залепи една обелка от банан погледнах нагоре един стар дядо то4но си изяждаше банана та само годинките му ме спряха да му забия 2 умрука(ако беше по млад до кам 20 ........ оле боже) :D :D :D Та българия е пълна с идиоти но по добре ще е да не си го показват сами :wink:

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пон 07 юли 2008 19:44

защо се учудвате..българина си е.... БЪЛГАРИН.. и в другите държави го има ама тука селянията е пълна.Аз например не вървя под блокове под терасите им .. всичко очаквам.От нашия блок хвърчат разни торби с храана с разни бутилки..като се има предвид,че в държави от третия свят хората се молят за храна и вода а ние я хвърляме през терасата и без тва сме богати може да си позволим да хвърляме храна че и през терасата.Факт- кофти народ сме и то много...

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 07 юли 2008 19:53

Pencheva написа:защо се учудвате..българина си е.... БЪЛГАРИН.. и в другите държави го има ама тука селянията е пълна....

Живеем в Абсурдистан ..... трябва да очакваме всичко и по-всяко време !

Декември месец се прибираме със семейството и мъжлето..спираме си пред блока...тръгваме към входа, като видяхме и чухме ,че има купон на 14-я етаж и изведнъж.... прааас една бутилка от водка на 1 метър зад майка ми и Веско (Glove).
Качихме се горе и какво да видим .... купон на пубери. Родителите оставили двамата си синове сами и купона е на лице...да се разправя излезе най-големият (17 год.) ... Заради възрастта им се размина, само с разправа с родителите, иначе Веско беше готов да ги ошамари :x :evil:
Писнало ни е и какво от това... такъв е живота тук и трябва да го приемем ! :? :(

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Пон 07 юли 2008 20:06

миналата година решихме да се организираме и да отпразнуваме 10 години от завършване на гимназията....от 23 -ма в момента в България живеят 4 човека...на въпроса къде са-близките отговаряха-ами писна им от държавата ,писна им от простотията,писна им от тормоза....
мой познат бе улучен в пловдив с картоф по главата в кв.тракия през 2001...умишлено...голям картоф....лежа със сътресение 10 дена в болница...при полицейското разследване имаше изненада-стрелеца не бе дете ,а мъж на около 40 ,който просто си имал хоби да замерва хора от терасата си...при последвалото дело -той се хили нагло по време на процеса и се отърва с ,,обществено порицание'' и глоба 50 лв...после след година незнайно как се наложи да си купи за мондеото си-4 гуми,комплект фарове и стопове,вероятно китосване и пребоядисване,предно стъкло,задно стъкло,преден капак,претапициране....хубава кола -беше...

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пон 07 юли 2008 20:21

вижте какво ни причинява собствената ни държава и хората в нея..но искам нещо да подчертая ..все още съм в пубертета признавам си и аз се интересувам от дискотеки разни забавления с агресивни нотки..ама я кажете как да почна да замервам хората с някви бутилки просто не ми отива нито на възпитанието нито на интелекта а и какво ли би казала майка ми баща ми не знам .. тъпо звучи,но факт..Миналия месец се наложи да викаме полиция защо съседите над нас решили че да хвърляш мебели по земята е в подкрепа на манчестър Юнайтед.. еми аз пък бях за Челси да им строша главите в такъв случай сега чакаме да видим какво ще кажат понеже подадохме молба..горе някакви си пубери както каза колежката..естествено не бих го направила .. как да кажа е**ти тъпото звучи .. "младото поколение сега ..." ми да таака е на 12 години ше ми пуши цигари ..ми ако дойда .. големи шамари голямо нещо ама не е тва начина
П.П Извинете,че навсякъде пиша с многоточия,но за пореден път оставам без думи

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 07 юли 2008 20:29

изписаха се доста неща....това са деца...сега са във ваканция и полудяват....плюят, замерват с вода...целят с яйца...и ние сме били същите хайвани...оня ден 2 братчета /8 и 10 год/ подкараха семейният пасат Б2...обиколиха блока и се върнаха.... :evil:

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 07 юли 2008 20:47

мен преди година две ме замерваха с торба с вода,но само леко ме праснаха и като видях че са някви лапета на по 12 13 години и си викам ААААААА ЯСНУ...

red rider
Двигател:

Мнениеот red rider » Пон 07 юли 2008 20:47

В повечето случаи са възрастни хора , които няма как да избият комплексите си пред шефа , и трябва да се направят на мъже пред жената или тъщата , за да им мине ядът .Имам две съседки които си тупат одеялата и килимите на терасата , колко прах и пепел се сипе надолу - нямам думи . Друг пример ,в нашия вход живее доктор - значи уважаван човек и тн . Само нови коли в семейството му нооо единствен той човека не плати за ремонта на покрива , плюс това не си плаща и месечната вноска за асансьора . Толкова ли му досвидиха 100 лв за този покрив и два лв за асансьор . Така им се изгражда и манталитета на децата , утре няма да се учудя ако вместо добър ден да чуя madar fakar brat как си . :evil: . Голямо уважение имах към моите дядовци , те са били възпитани със старовремешните традиции. Тях съм ги слушал с отворена уста когато говореха , толкова вежливи хора бяха , в сегашното поколение не виждам това :(

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 07 юли 2008 20:56

псуваите България , патриоти!
трябва да псувате държавниците , политиците които ни превърнаха в изроди, в измет, а не Родината и паметта на прадедите ни които са умряли за да сте свободни!

а колега , да те питам ти килимите у стаята или у банята си ги тупаш ? mhihi

Потребителски аватар
Pencheva
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pencheva » Пон 07 юли 2008 20:59

За мене това не са хора които могат да възпитат някое дете .. едно време хвърлях с манинки щипчици те най често падаха долу в градинката после си ги събирах това бяха моите простотии а сега ке те отрепят на улицата според вас докъде ще стигнем с това.. съжалявам за колегата който е преживял това с динята надявам се да не го преживее .Надявам се да не се налага да се сблъскваме с тези .. как да кажа тъпи селски изпълнения до кога?

red rider
Двигател:

Мнениеот red rider » Пон 07 юли 2008 21:00

Има си място затова , не си изсипвам боклуците 5 етажа надолу защото ме мързи да сляза до долу и да я свърша тази работа . :wink:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Пон 07 юли 2008 21:11

Ооо такива неща в България не трябва вече да ви учудват, аз вече ги възприемам като обичай за българина, много често някой се опитва да ни къпе пред магазина, а кулминацията беше през зимата, точно над входа на магазина са терасите, някой си е решил да си остъкли терасата на последния етаж и направил на покрива на терасата такъв един хубав наклон така че хем да се образуват висулки, които падат от 20-тия етаж, хем да пада блокчета сняг около 2-3 кв.м. мдааа, ама няма нищо нали най-много 1-2 да пукнат, голяма работа

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 07 юли 2008 21:15

chefito написа:изписаха се доста неща....това са деца...сега са във ваканция и полудяват....плюят, замерват с вода...целят с яйца...и ние сме били същите хайвани...оня ден 2 братчета /8 и 10 год/ подкараха семейният пасат Б2...обиколиха блока и се върнаха.... :evil:

Ний ,че сме били хайвани били сме но после и бая бой отнасяхме и да ти кажа малко или много ни вкарваше акъл в главите /поне на някои/Преди ако някой се оплаче на нашите беше оле мале ,а сега казваш на родителите му/за да не стигнеш до там ,че да му натресеш два/а те вдигат рамене и викат какво да направим деца Деце деца ама тези деца утре порасват и .....Ела да видиш как възпитавам аз моето па ти чакай то да хвърли нещо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”