Днес реших да си оправя каското на Spider-a, имам приятел който е агент на Евроинс и той ми каза, че оценката на колата е 5500Е по Шваке и най-евтиния вариант е около 800 лв. за пълно автокаско, а само за кражба компанията не предлагала. Проверих и в Левинс, там ми я оцениха на 5120Е(просто при такава оценка се чувствам голям късметлия,че я купих едва ли не на половина цена ) и ми предложиха пълно автокаско за около 600 лв кеш и ако искам можело само против кражба за 180 лв за 1 година.Към момента ми е по-добре да платя само против кражба, защото съм фалирал, но един познат беше платил така само против кражба и после съвсем случайно беше разбрал, че застраховката му важи само ако колата му е открадната от гаража(незнам до колко това е реално,но така ми каза той) Може ли да ме посъветвате какво мога да направя като каско като към момента наблягам само против кражба, тъй като няма да имам много време и пари да карам колата през следващия месец. Единствено ме притеснява да не ми я открадне някой, въпреки че е на паркинг и т.н.
Ако това със 180 лв е надеждно, да ходя и да правя една такава.
mod edit: bobo7

Моля за съвет за каско
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
ISRalien написа:Мен ако питаш само за кражба няма смисъл.. Все ще се намери някой комшия дето ще ти завиди и ще мине с ключа..

Плюс това, като швакето ти е 5к евро, нищо не ти пречи да я застраховаш на по-малко пари, примерно две, четири или пет хиляди лева, нека колегите от застрахователния факултет да потвърдят

Или я пусни на вноски, с оскъпяването ще ти излезе по 250 лв на тримесечие горе долу...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”