Прощалното европейско турне на Ministry, ще премине и през София на 12 юли. Това е първата и последна изява на Ал Юргенсен и Ministry в България, на която ще станем свидетели на 12 юли (събота) в зала "Христо Ботев" в София.
Американските индъстриъл метъл легенди ще се развихрят на сцената в Студентски град в състав: Томи Виктър от Prong (китара), Син Куърин от Revolting Cocks (китара), Тони Кампос от Static-X (бас), Арън Роси от Prong (ударни), Джон Бекдел от Prong (клавир) и, разбира се, самият Ал Юргенсен (вокали).
Както стана ясно Alien Industry ще са съпорт бандата на концерта на Ministry в София. Култовата българска индъстриъл метъл банда Alien Industry ще излезе отново на сцена, при това заедно с титаните на стила - Ministry.
Alien Industry са: Здравко Минев "ZZ" (китара и програминг), Димитър Ковачев - Фънки (бас), Тери (вокали) и Елмо (програминг; познат и като вокалист на Just), а мястото на Църо зад барабаните ще бъде поверено на един от най-талантливите му ученици - Даниел Горанов от Death Squad.
Концертът на Ministry в София се осъществява от онлайн радио Тангра Мега Рок в рамките на организирания от Sofia Music Enterprises фестивал Arena Muzika 2008. Билетите за събитието са на цена от 20 - 25 лв., Зала Христо Ботев, Студентски град.
Аз съм там! Едно приятелче взе билети и ми каза, че касите били още пълни с билети