Коя кола е по добра?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Коя кола е по добра?
Аз си карам само Фолксваген от 10г,но бащата на моята приятелка иска да си купи Пежо 407 2.0д или Тойота Авенсис 2.0д 2005г,за Пасат6 не стигат парите!Цените им са еднакви.Но трябва да има по добра нали?Пежото е 136к.с. а Тойотата е 125к.с. при 2литра,Тойотата има 2.2д 150к.с.,но човека се плаши от двигатели над 2литра,така че лимита 2.0!
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Аз съм за Avensis-a, макар, че не съм очарован от този дето карах 5 месеца (1.8 VVT-i). За мен е крива кола.
Комшията има 2.2 D - 150 коня и каза, че лапа доста масло, казали, че е нормално, но си лапа доста за нова кола! Преди имаше 2.0 D и е много по-доволен!
Ама Пежото май е по-криво ...
Комшията има 2.2 D - 150 коня и каза, че лапа доста масло, казали, че е нормално, но си лапа доста за нова кола! Преди имаше 2.0 D и е много по-доволен!
Ама Пежото май е по-криво ...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Брат ми има авенсис бензинов и не гори масло, за дизел може и да гори, не е лоша колица, но и аз не съм очарован. Доста материали са олекотени и в следствие на това нестабилни - например подлакътника е гола вода, ако не се чупи скоро време па те.
Пежо такова съм карал няколко часа и много ми хареса, но пък вътре беше с най-ниското ниво на оборудване и направо тровеше. Изпълението със кожения салон обаче е номер едно.
Пежо такова съм карал няколко часа и много ми хареса, но пък вътре беше с най-ниското ниво на оборудване и направо тровеше. Изпълението със кожения салон обаче е номер едно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като ще взимаме,ще е с най-високо оборудване,с климатроник,но без кожа.За дизайн Пежото повече ми харесва,прилича на акула,агресивна предница и 2.0Д е както казах 136к.с.и 17ки джанти,при същия двигател на Тойота с 125к.с. и 16ки джанти!Но пък доста хора казват че японската кола е мн.здрава,заслужава ли само заради това да преглътна тези два минуса!?На Пежото пък единствения недостатък е че разстоянието между предните и задните седалки е по-малко,сравнено с Тойотата!Дилемата е голяма!?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тойотата е с много надценен имидж според мен. Въобще не е толкова надеждна, каквато слава й се носи.
Виж ревюта в този сайт, според мен е много полезен:
Тойота
Пежо
Иначе аз ти препоръчвам като евтина и надеждна кола - Форд Мондео.
Виж ревюта в този сайт, според мен е много полезен:
Тойота
Пежо
Иначе аз ти препоръчвам като евтина и надеждна кола - Форд Мондео.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”