Нека да започна от там, че заминах за морето на 11.07. в Несебър, всичко си беше ток, нямаше проблеми с колицата и женицата..........
Един прекрасен уикенд който завърши подобаващо.... !
Тръгвам си аз на 13-сти, сутринта паля ГОЛФИ, потеглям....И.....ПраС..нещо си Е.А капаците. Спирам ГОЛФА, гледам потекло Деференциално масло.....И парчета от кожуха на скоростната кутия

Едни местни момчета забелязаха че съм закъсал, и дойдоха да помагат. Видяха че проблема е в скоростната кутия, и започнаха да се обаждат на свои познати, по автоморгите...но нямаше Ефект....скоростни кутий имаше само за карбураторни ГоЛфове.
Тогава се обадих на един Колега от Форума, Венци АБФ-А

Колеги вярвате или не, колегата Венци и един наш общ приятел Пепи, пропътуваха разстоянието София-Несебър, за да помогнат НА ГОЛФАДЖИЯ в беда...Пристигнаха привечер, аз бях осигурил сервиз, с канал, и Венци се зае с поставянето на "новата скоростна кутия"

Привърши за около час и половина, след което запалих Кр-а, и леко, леко към софия.
Това което направиха Венци и Пепи, граничи общо взето с подвиг, за КОЕТО искам да им БЛАГОДАРЯ, и от форума на VW

Преместете темата , ако не и е тук мястото и Ако може я сложете на по Видно Място!