пак за цигарите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
пак за цигарите
край вече сериозно ги отказвам. не знам точно колко ще се увеличат, но те и сега не са евтини.Не си заслужава хем си кашляш хем си плащаш. купих табекс. от 4 дена не пуша, ама си пия табекса. не ми се и пуши . да видим като спра табекса какво ще е. Вие другите пушачи какво мислите по въпроса
аз също съм бивш пушач. някак си успях да ги спра без табекс ама много зор да му се невиди
особенно като седнем да пийнем...малии
всеки палне цигарка на мен ми се пуши като на куче ама засега удържам
иначе табекса е доста добър вариант за спиране...т.е. докато организма ти почне пак да си произвежда никотин а не да си го набавя през цигарите.....после си ти наред
успех 

- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Успех чесно табекса не помага много важно е волия да имаш или инат
аз горедолу преди 2.5 -3 месеца ги спрях с табех ама го пих 3 дни останалото е воля.
Навика е сташно нещо наи трудно се пребрва
Сега в началото избягваи да излизаш с приятели по заведения кадето се пуши избягваи бира алкохол и тн щтото е много трудно и и не е кеф поне докато свикнеш няма и смисал да се мъчиш да не те отчаивам ма нямаш си на идея колко ми липсва цигарата ама стискам
инат
аз горедолу преди 2.5 -3 месеца ги спрях с табех ама го пих 3 дни останалото е воля.
Навика е сташно нещо наи трудно се пребрва
Сега в началото избягваи да излизаш с приятели по заведения кадето се пуши избягваи бира алкохол и тн щтото е много трудно и и не е кеф поне докато свикнеш няма и смисал да се мъчиш да не те отчаивам ма нямаш си на идея колко ми липсва цигарата ама стискам

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И умната, че:
http://www.antimult.ru/antimults/antito ... ekills.swf
http://www.antimult.ru/antimults/antito ... ekills.swf
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
вече имаше подобна тема
аз ги спрях с табекс и вече май става близо година откакто не съм палил и съм много доволен, и се радвам че успях да ги спра... ако не знаеш - да ти кажа - трудното е не спирането, ами да не ги по4неш пак... успех!
п.с. табекса струва 5 лева някъде. купува се само 1 опаковка и обикновено дори не ти трябва да я изпиваш цялата - мойта 1/2 стои... имайте предвид че ако пиеш табекс и после пак започнеш да пушиш се увеличава зависимостта, не е шега работата!

п.с. табекса струва 5 лева някъде. купува се само 1 опаковка и обикновено дори не ти трябва да я изпиваш цялата - мойта 1/2 стои... имайте предвид че ако пиеш табекс и после пак започнеш да пушиш се увеличава зависимостта, не е шега работата!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”