Път от София до Девин

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
genisi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Път от София до Девин

Мнениеот genisi » Сря 30 апр 2008 21:43

По празниците ще ходим до Девин и ще се радвам ако някой ми даде повече информация за състояниято на пътя. Има ли голями дупки и въобще как е състоянието ? Притеснявам се, защото съм млад шофьор и ще трябва да мина с полото.

Благодаря предварително

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Чет 01 май 2008 7:06

Колега, ако ти се навъртат малко повече км, пътя София-Асеновград-Пампорово-Девин е ощо взето в добро състояние.Този през Кричим, заради строителството на язовира е заменарен, но иначе се минава и оттам.Лек път!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 01 май 2008 7:18

Съмнителният написа:Колега, ако ти се навъртат малко повече км, пътя София-Асеновград-Пампорово-Девин е ощо взето в добро състояние.Този през Кричим, заради строителството на язовира е заменарен, но иначе се минава и оттам.Лек път!

Мда..пътя през Кричим е малко зле, но за конпенсация е много красиво да пътуваш покрай язовира ! Ще останеш очаровен и няма да съжеляваш ако минеш през наше село :!: :)

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 04 май 2008 19:03

Определено гледката е фантастична, кофри е пътя лсед като се стигне до Антонивановци и започне спускането към Михалково

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 04 май 2008 19:27

Абе красиво покрай язовира - спор няма , но преди два месеца ква канара се тресна на пътя на 50 метра пред мен - късмет , че нямаше коли в насрещното , и въобще че не падна върху нас или върху някой друг :043:
През Пампорово е по-хубав пътя стига да имаш късмет да не си зад три тира :shock

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Нед 04 май 2008 23:26

аз преди някоко дни ходих, през кричим пътя е меко казано отврат, има движение в едната лента с изчакване, пътя се строи, дупки големи, абе мани.....ама е по пряко........през асеновград пътя е ок, ама много завои, повече трафик, съответно доста по дълъг път (във време).....
п.п. аз бих минал през кричим... :lol:

Потребителски аватар
impresa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот impresa » Пон 05 май 2008 12:35

През Кричим си е малко страшничко даже, че на места няма мантинели. И като ги гледаш тея урви и канари пък пътя тесен... по-добре Асеновград - Пампорово, в момента е сравнително леко движението :wink:

Върни се в “Пътеводител”