Колеги, заминавам командировка в Русе и Разград следващата седмица, бих искал да помоля колегите от Разград да ми споделят, какво е положението с хотелите в града. Има фирма, която ми ги резервира и не мога да избирам, но примерно в Монтана кадето и да ме настанят там хотелите са пълна скръб. Какво е положението в Разград ?
Иначе хотелите в които спим задължително са с ТВ, баня и климатик.
Също така, има ли каде да се разходи и да хапне нещо качествено човек след тежък работен ден ? За Русе няма да питам, там предполагам положението е ок...
Командировка в Разград ...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
В Русе си резервирай хотел поня няколко дни по-рано, понякога се случва да са пълни всичките - сериозно! Хубави хотели - Космополитан 4* (малко им куца персонала, ама е нов), Ана Палас - добър, чужденците казват, че е малко като guest house, Дунав - става, относително добра репутация на ресторанта, Одисей - сравнително нов, не много голям. Бистра и Галина е под голям ? лично за мен, въпреки 4-те и звезди. Другите са ташак. Ако мога да ти помогна с нещо - л.с. или телефонът ми го има на много места в сайта. Успех!
- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Съквартиранта ми е от Разград и препоръча този. Иначе положението е плачевно... Евентуално ще имаш късмет ако ви лепнат в хотелче във вилната зона - имало доста.
Успех.
Успех.
- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
- DEKSTAR
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега.
Не съм много запознат и аз с хотелите но според мен или както колега stan4o_mc ти препоръча хотел "Акцент" или комплекс "Тифани".
п.п.Колега ако имаш възможност звънни един телефон като си тук 0897515859-Траян
Не съм много запознат и аз с хотелите но според мен или както колега stan4o_mc ти препоръча хотел "Акцент" или комплекс "Тифани".

п.п.Колега ако имаш възможност звънни един телефон като си тук 0897515859-Траян
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, правилно са ти казали че положението е плачевно - хотелите не са много - ако избереш Акцент - базата е добра, но е на "смотано" място - ако излезеш вечерта някаде и пиеш едно трябва да ползваш такси /смешни суми - 2-3 лв/
бих ти препоръчал Централ - в центъра е , може да мръднеш до градския парк пеша - има разни капанчета , на близо имаш що годе прилична пицария / La Pastaria/ , иначе зад стария театър / около 500-700 метра от хотела има още 2-3 свестни кръчмета -типични механи в стари къщи с прилична кухня,цени ОК , дет се казва на лакти ще се прибереш
Пчелина - става за почивка събота и неделя , в твоя случай много далече от града и му се губи смисъла.
Така че или Акцент или Централ /като той е по-удачен заради местоположение/
Все пак от 4-5 г съм в София и се прибирам рядко за малко, колегите в Рз могат да дадат свежо инфо за кръчметата
.... още една опция - в градския парк - нямам преки впечатления от леглова база http://www.hotel-les.com/index.html
P.S. внимавай с КАТ - не се се толерират халогени, проверява се често за алкохол , спазвай ограниченията - мен всеки път ме спират като се прибера поне 1-2 пъти / кола която не се мярка често в града - може би/
бих ти препоръчал Централ - в центъра е , може да мръднеш до градския парк пеша - има разни капанчета , на близо имаш що годе прилична пицария / La Pastaria/ , иначе зад стария театър / около 500-700 метра от хотела има още 2-3 свестни кръчмета -типични механи в стари къщи с прилична кухня,цени ОК , дет се казва на лакти ще се прибереш

Пчелина - става за почивка събота и неделя , в твоя случай много далече от града и му се губи смисъла.
Все пак от 4-5 г съм в София и се прибирам рядко за малко, колегите в Рз могат да дадат свежо инфо за кръчметата
.... още една опция - в градския парк - нямам преки впечатления от леглова база http://www.hotel-les.com/index.html
P.S. внимавай с КАТ - не се се толерират халогени, проверява се често за алкохол , спазвай ограниченията - мен всеки път ме спират като се прибера поне 1-2 пъти / кола която не се мярка често в града - може би/
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Svetilio написа:Колега, правилно са ти казали че положението е плачевно - хотелите не са много - ако избереш Акцент - базата е добра, но е на "смотано" място - ако излезеш вечерта някаде и пиеш едно трябва да ползваш такси /смешни суми - 2-3 лв/
бих ти препоръчал Централ - в центъра е , може да мръднеш до градския парк пеша - има разни капанчета , на близо имаш що годе прилична пицария / La Pastaria/ , иначе зад стария театър / около 500-700 метра от хотела има още 2-3 свестни кръчмета -типични механи в стари къщи с прилична кухня,цени ОК , дет се казва на лакти ще се прибереш![]()
пич, благодаря ти много за инфото, каде се спира много ? Аз съм с кола ! Ще спя най-вероятно в Централ 2 дни, защото в конферентната зала имам обучения. Ако ми препоръчаш ама наистина добра кръчма ( кухнята ме интересува по-скоро) ще съм благодарен.

- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moleo написа:
пич, благодаря ти много за инфото, каде се спира много ? Аз съм с кола ! Ще спя най-вероятно в Централ 2 дни, защото в конферентната зала имам обучения. Ако ми препоръчаш ама наистина добра кръчма ( кухнята ме интересува по-скоро) ще съм благодарен.
пробвай наистина Хаджи Николовия хан, точно до него има още едно ново кръчме /лично не съм ходил - от 2-3 месеца е май/ + 2-3 в район от 100 метра , La Pastaria става - 200 метра от светофара близо до централ е , колата - можеш да оставиш на паркинга на хотела - приципно май имаше охрана, като цяло в града не се краде много /на мен ми счупиха пластаса на задна чистачка/
Скорости - спазвай ограниченията посока жп гарарата /2 платна в посока - приятел остана без книжка скоро там ..../ иначе си спират из града за проверки
Ощо взето ако си в Централ , карай пеша,всичко ти е на 10 мин пеш, има 3 улици накръст като при това са еднопосочни - може си скъсаш нервите - обикаляш 1/2 град за 200 метра