Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали е отворен Прохода на Републиката защото утре ще ми се налага да минавам от там?
Мерси предварително.
Отворен ли е Прохода на Републиката
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги,
Малко ми се измениха плановете за м. Август и се оказа че трябва да пътувам Стара Загора -Троян на 15 Август вечерта, а на следващия ден да стигна до Царево , та въпроса ми е ,кой е най-подходящия път Троян -Царево?
Ако някой знае нека да свирка ,че се чудя откъде ще минавам , намам си и на идея за пътищата в Северна България.!
P.P Дали не е добра идеята да се върна пак до Стара Загора? или оттук http://www.bgmaps.com/routing/map.asp?s ... a067&pID=1
Малко ми се измениха плановете за м. Август и се оказа че трябва да пътувам Стара Загора -Троян на 15 Август вечерта, а на следващия ден да стигна до Царево , та въпроса ми е ,кой е най-подходящия път Троян -Царево?
Ако някой знае нека да свирка ,че се чудя откъде ще минавам , намам си и на идея за пътищата в Северна България.!
P.P Дали не е добра идеята да се върна пак до Стара Загора? или оттук http://www.bgmaps.com/routing/map.asp?s ... a067&pID=1
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
green man написа:Здравейте колеги,
За теб май най-добре ще е да се върнеш до Кърнаре и от там Карлово-Калофер-Казанлък-Сливен после покрай Карнобат си хващаш магистралата за Бургас
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Getoni написа:Прохода е затворен ,ако минаваш мини през Котел-Омуртаг пътят е супер и няма такова натоварване като на Шипка ,преди малко го минах ,като се прибирах от Китен.
А после като мина през Велико Търново кой път да хвана, през Габрово или мога да хвана пътя пак към Гурково и да се отбия към Трявна, смисъл от къде до къде е затворен прохода, отсечката Велико Търново - Вонеща вода дали е затворена?
Проходът на Републиката е затворен от 8 сутринта до 20 вечерта и не правят никакви изключения. Това е по информация от преди 2 седмици. До село Въглевци, което на 5 км. от бариерата обикалях през Трявна.
Ако пресичаш Балкана алтернативата на прохода на Републиката е Шипка. Има много интересен и ненатоварен път, заобикалящ Шипка. От Гурково тръгваш за връх Бузлуджа - пътят е добър, с немного дупки и липса на трафик. На самият връх пътят продължава през немного популярен път, по билото на планината, свързващ Бузлуджа и Шипка. От Шипка - Габрово - Велико Търново... или за където си.
Обаче гледам че на 02.08.2008 г. има технофест или нещо подобно. Може и да има изненади...
Ти от Несебър пътуваш за ...?
Ако пресичаш Балкана алтернативата на прохода на Републиката е Шипка. Има много интересен и ненатоварен път, заобикалящ Шипка. От Гурково тръгваш за връх Бузлуджа - пътят е добър, с немного дупки и липса на трафик. На самият връх пътят продължава през немного популярен път, по билото на планината, свързващ Бузлуджа и Шипка. От Шипка - Габрово - Велико Търново... или за където си.
Обаче гледам че на 02.08.2008 г. има технофест или нещо подобно. Може и да има изненади...
- plamen_at
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
paxaH написа:Проходът на Републиката е затворен от 8 сутринта до 20 вечерта и не правят никакви изключения. Това е по информация от преди 2 седмици. До село Въглевци, което на 5 км. от бариерата обикалях през Трявна.
От Несебър ще пътувам за Трявна
За съжаление най-прекият ти път е през прохода Шипка - от там Габрово - в началото на Габрово има отбивка за Трявна (трябва да следиш табелите).
Казвам за съжаление защото не харесвам Шипка. От друга стана ако отиваш на почивка е безмислено да бързаш, а и ако искаш може да видиш една историческа забележителност - връх Шипка.
Пътят Габрово - Трявна е в добро състояние. Има няколо опасни обратни завой. Трявна е прекрасно място и такситата возят за по 1,5 лв. в рамките на града.
Казвам за съжаление защото не харесвам Шипка. От друга стана ако отиваш на почивка е безмислено да бързаш, а и ако искаш може да видиш една историческа забележителност - връх Шипка.
Пътят Габрово - Трявна е в добро състояние. Има няколо опасни обратни завой. Трявна е прекрасно място и такситата возят за по 1,5 лв. в рамките на града.