София-Варна, отбивката за Варна на петолъчката затворена ?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 22 авг 2008 15:43

Аз вчера се върнах от Варна, обаче този път минах не през Търговище и Велико Търново, ами през Попово и Бяла, след това Плевен и пак на магистрала Хемус. Пътя е почти прав през цялото време и няма трафик, наложи се да изпреваря не повече от 10 камиона. Препоръчвам го заради спокойствието с което се кара.

Потребителски аватар
edisonov
Автомобил: VW Golf 8 Variant
Двигател: 2025

Мнениеот edisonov » Пет 22 авг 2008 15:48

ABSOLUT написа:Аз вчера се върнах от Варна, обаче този път минах не през Търговище и Велико Търново, ами през Попово и Бяла, след това Плевен и пак на магистрала Хемус. Пътя е почти прав през цялото време и няма трафик, наложи се да изпреваря не повече от 10 камиона. Препоръчвам го заради спокойствието с което се кара.

Наистина е така. Когато не ми се налага да се отбивам във В.Търново на път за Полски Тръмбеш винаги минавам през Плевен. Само ченгетата около Плевен са малко кофти :evil:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 22 авг 2008 16:28

аз често минавам варна-софия през търново, през бяла и попово колко се удължава до софия? иначе не е съвсем прав пътя особенно около бяла и попово:)

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Пет 22 авг 2008 17:14

pipi_to написа:А някой да има идея дали се стига до пещерата Съева дупка, като е затворен този участък?

би трябвало да може пак през Златна Панега,в този район има много добра отвесна скала Via Ferrata(ледницата),ходил съм да се катеря там

Потребителски аватар
raziel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raziel » Пет 22 авг 2008 17:16

Аз до Варна пътувам през Бургас, разликата е 30км, обаче се стига с 2 часа по бързо, защото почти целият участък е магистрала...

Върни се в “Пътеводител”