Интересна патрулка на пътя

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 16 окт 2008 20:24

group® написа:
canyoubounce написа:Ема group® ако го правят заради това да, ама на всички ни е ясно, че се крият като мишки да могат да спрат някой и да взимат рушвети.

Айде да не спорим кое е първо (яйцето или кокошката), но иди милиционер в щатите и поискай на някой пари да видим какво ще стане ;)

Такова мислене не помага нито на теб, нито на който и да е катаджия (а и полицай изобщо) да има самоуважение и стимул.
Да проблем има и той е навсякъде, но едва ли ще помогнем на ситуацията с изразяване на неуважение и дори презрение.
Аз ако съм такъв и всеки, който тръгна да санкционирам ме гледа, като просяк и нищожество - едва ли ще остана на тази работа. .

Прав си и ти донякъде.Сори ако нещо съм те обидил(и за думата)
Ама не мога да ги уважавам, след като те не ме уважават и се крият като мишки само и само да ми вземат пари.Ако ме дебнеха така за да ми напишат акта ОК ама нъц

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 16 окт 2008 20:28

И кое те води на мисълта, че абсолютно всички полицаи са корумпирани!? :roll:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Чет 16 окт 2008 20:32

group® написа:
stoqn_g60 написа: ама и да има за какво, нарушил си правилата за движение по пътя , обаче мястото им не е по трънките и по шубраците :idea:

Тук грешиш много!
По света се крият къде ли не, дегизират се как ли не, какви ли не приоми използват ...

Темата не е за корупцията (за която можем да си говорим доста), а в приомите им :idea:

едит: колата все пак е била полицейска и не видях да се казва, че са били без униформи. Стига да си спазват правилника аз не виждам проблем и с КАМАЗ да са.
добре group ,няма да споря с теб, просто изказах моето становище :idea: :wink:

Потребителски аватар
Lilan
Автомобил: VW PASSAT B5 Synchro
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот Lilan » Чет 16 окт 2008 20:38

Колеги що се отнася до корупцията никой не казва, че всички полицаи са корумпирани, а и нали ние водачите даваме поткупите тъй че не съм напълно сигурен кой е по - виновният тук. Но все пак наистина темата не е за корупцията, а за това че се кричт като мишки.
Нямам нищо против да ми пишат акт когато съм в нарушение, но не само на мен, а онзи с новото джипче да се отървава с едно телефонно обаждане и потупване по рамото.
Нека да застават както трябва и да си вършат работата съвестно и тогава всички ще ги уважават

Потребителски аватар
VW`VENTO
Автомобил: VW BORA 1.9TDI
Двигател: AHF

Мнениеот VW`VENTO » Чет 16 окт 2008 20:45

днес и аз видях една такава патрулка на пътя Ловеч-Плевен.Беше вдигнат предния капак и багажника също беше отворен та се зачудих какво толкоз правят господата ама ще знам за друг път.Големи са хиенки :D

Потребителски аватар
R@do
Батето
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 16 окт 2008 20:48

Предпочитам да вземат пари пред това да имам акт.

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Чет 16 окт 2008 20:50

R@do написа:Предпочитам да вземат пари пред това да имам акт.

Извинявай че ще го кажа, но тогава си страхливец. Не можеш да поемеш отговорност за действията си.

Последна промяна от Re5Pec7 на Чет 16 окт 2008 21:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lilan
Автомобил: VW PASSAT B5 Synchro
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот Lilan » Чет 16 окт 2008 20:52

Много хора го предпочитат и дават пари, а после казват полицаите са корумирани и не си вършат работата

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Чет 16 окт 2008 20:53

Калоян Кирилов написа:И кое те води на мисълта, че абсолютно всички полицаи са корумпирани!? :roll:

Не искам да кажа и не мисля, че са.Но за съжаление много голяма част са.
А колкото до това, че темата е за едно пък говорим за корупция, мисля, че и темата е доста свързана с корупцията.
Аз също бих искал като всички вас , уважавана и вдъхваща респект полиция ама докато поне не се спре с почерпките... няма да се спре и с искането на пари и всичките тия смешни ситуации, като в случая.

Потребителски аватар
magician
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот magician » Чет 16 окт 2008 21:00

Та с две думи...хората са изнамерили нов и по-ефикасен метод да си вършат работата...Ако са до обозначената будка едва ли ще засекат нарушител.
Аз си признавам, че винаги намалям скоростта наближавайки мястото /будката/, където обикновенно стоят и ако ги няма, ограничението от 60 не го спазвам. Като ме хванат-да ме глобят-нарушил съм - ще си плащам удоволствието. Безплатен обяд няма!
Пари на ръка - НЕ!
Не ми се рови в анкетата кой на колко години е и какво е съотношението по възрасти и шофьорски стаж, но аз лично съм виждал три пъти ПТП с фатален край с всичките кървища, увиснал на колана човек и пр......Пътувайки с жена и две деца винаги си имам едно на ум...
Четох някъде за почина на американски шериф - новите шофьори задължително минават през моргата, за да виждят резултатите от ПТП - действа отрезвяващо...
Извинявам се за оффтопика...

Потребителски аватар
R@do
Батето
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Чет 16 окт 2008 21:05

Re5Pec7 написа:
R@do написа:Предпочитам да вземат пари пред това да имам акт.

Извинявай че ще го кажа, но тогава си страхливец. Не можеш да поемеш отговорност аз действията си.

Немога и не желая.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Интересна патрулка на пътя

Мнениеот Li4o » Чет 16 окт 2008 21:07

Lilan написа:Здравейте колеги. Не съм напълно сигурен дали заглавието е коректно, но ето какво видях: Вчера докато се прибирех от Левски към Плевен на пътя на влизане в Плевен в една отбивка имаше спряла кола с вдигнат капак, когато я приближих забелчзах че това бе патрулка. Вдигнатият капак скриваше бурканите, а в пролуката м-у таблото и долната част на капака имаше радар :)
Тъй че когато видите отбита от пътя кола с вдигнат капак имаите едно на ум.

Но не си сигурен, дали това, което си видял е наистина радар и ако все пак е било радар - дали полицайте са работели в момента с него или наистина са имали проблем с автомобила...

Върни се в “Пътеводител”