За трафика

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 08 яну 2009 16:51

VWGT написа:
Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.

според мен не е толкова интелигенто, просто излиза някво глупаво съобщение, което във всички случаи отзначава "натоварено" и като го избереш, просто добавяш още един глас за натовареност на въпросното място ... а ако определено време няма нови сигнали за натовареност, системата лека по-лека "разтоварва" въпросното кръстовище.

Тъпо са го направили, вместо да избираш няколко възможни отговора, са го направили с 1, който излиза random от няколко възможни, които имат едно и също значение - задръстено е.
Примерно оня ден бях 1-ви на светофара на сточна гара, което ми се случва точно веднъж годишно (след миналата нова година беше предишния път). Точно за това трябва да има отговор тип "като никога е празно!"
Другото, което е бъгаво е, че на тунела на люлин цъкнах към 13 пъти че е задръстено, тука от браузъра.. Трябва да може по веднъж на час примерно за даден юзър...

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Чет 08 яну 2009 17:03

Мда, засега така е направено, че прекалено лесно може да се злоупотреби.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 08 яну 2009 21:53

Тествах го докато се прибирах и няма никакъв ефект. За Орлов Мост пишеше, че няма ништо, а то бешше тапа! Мисля, че още не е толкова разпространено.

Върни се в “Пътеводител”