VWGT написа:Bobi_S13 написа:ми цъкваш бутона за потвърждение на телефона, в моя случей ,,yes'' и излизат съобщения от рода на : ,,много се чака'', ,, не искам да остарея тука'' и т.н. Даваш ,,yes'' и ако съобщението което излезе на отговаря на трафика съответно ,,no'' после пак ,,yes'' и така докато откриеш подходящото. Те са 4-5 съобщенио максимум и мисля дават различна степен на натовареност, която се отразява от страни с цифрички/това е мое расъждение/.
според мен не е толкова интелигенто, просто излиза някво глупаво съобщение, което във всички случаи отзначава "натоварено" и като го избереш, просто добавяш още един глас за натовареност на въпросното място ... а ако определено време няма нови сигнали за натовареност, системата лека по-лека "разтоварва" въпросното кръстовище.
Тъпо са го направили, вместо да избираш няколко възможни отговора, са го направили с 1, който излиза random от няколко възможни, които имат едно и също значение - задръстено е.
Примерно оня ден бях 1-ви на светофара на сточна гара, което ми се случва точно веднъж годишно (след миналата нова година беше предишния път). Точно за това трябва да има отговор тип "като никога е празно!"
Другото, което е бъгаво е, че на тунела на люлин цъкнах към 13 пъти че е задръстено, тука от браузъра.. Трябва да може по веднъж на час примерно за даден юзър...