Значи от Монтана за Русе ?!? Може през Монтана-Враца-Кнежа-Плевен-Русе = 300 км. Или Монтана-Враца-Ботевград-Плвевен-Русе = 360км.
Така поне ми показва bgmaps. Мисълта ми е с тия 60 км разлика заслужава ли си по магисралата, или през Кнежа. Как е пътя някой има ли представа. Става въпрос има ли дупки и т.н.
От къде да мина от Монтана за Русе?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: От къде да мина ?
През кнежа си е хубав пътя. Трябва повечко внимание в отделни участъци, но пък не е натоварено като през Ботевград
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От къде да мина ?
Мерси колега 

Re: От къде да мина от Монтана за Русе?
Колега добър въпрос, само че няма сигурен отговор. Пътя през Враца- Кнежа- Плевен на мен не ми харесва изобщо, но пък не е натоварен и е по-пряк. Само че по едно време няма път. Друг е въпроса че ако се качиш по Враца-Ботевград-Плевен ще си на по-добър път, но по натоварен. И по-дълъг. Аз лично гласувам за втория вариант и ще ти посоча причините си. Вместо да дебнеш за дупки по пътя, си сядаш спокоино и даваш газ. По-дълъг е, но позволява каране предимно на 5-та предавка, следователно разхода няма да е толкова страшен. Има и друг вариант, ако си авантюрист. В едната посока по единия път, на връщане по другия. И след това сам си избираш за в бъдеще от къде ще минаваш, без да слушаш чужди субективни мнения.
Успех и лек път 

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Кнежа, с изкл на един участък от 5 км, е добре, тая година съм минавал няколко пъти.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
понеже пътувам често до Свищов и двата маршрута са ми познати
този през Кнежа
може да се каже че е добър като изключим отсечката БялаСлатина-Искър-около 20км,ако минаваш от там внимавай много
а за този през Ботевград,колегите вече са ти отговорили
като той е по дълъг с 50км от този през Кнежа
и много внимавай при излизане от тунела,там има ограничение 80км и малко след него почти винаги седят милиционерите
този през Кнежа

а за този през Ботевград,колегите вече са ти отговорили

и много внимавай при излизане от тунела,там има ограничение 80км и малко след него почти винаги седят милиционерите

Бяла-Русе, тука е мазалото, пътя е отбит за заобикаляне, полицайте преди Бяла отбиват пътя.
Има си съкратена пътека, ама трея да си с Русенски номер.

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
didug4 написа:Бяла-Русе, тука е мазалото, пътя е отбит за заобикаляне, полицайте преди Бяла отбиват пътя.
Не е вярно тва, не е задължително да си с русенски номер, как го роди тва? Караш си по пътя, влизаш в Бяла, има само една главна улица, по която караш докато стигнеш единствения светофар и там има табел напред е за Попово, ти завиваш наляво, май има табела Борово и си караш, стигаш до едни завои и по тях нагоре той пътя си води после до един жп прелез, там има табела Русе и си на главния път отново. На полицаите им дреме на шапката с ква табела си, на тоя път съм виждал колкото искаш румънци, че и тирове.
- motofan
- Автомобил: A4
- Двигател: 1.8T
...потвърждавам ,че през моста можеш да минеш с какъвто номер си искаш . Ако те спрат и те питат ,казваш че отиваш в Варна и нямаш грижи, а за пътя още от Борован е кофти и така до Искър (Пелово).обаче всеки сам преценява колко му е кофти 

The Red Guy написа:didug4 написа:Бяла-Русе, тука е мазалото, пътя е отбит за заобикаляне, полицайте преди Бяла отбиват пътя.
Не е вярно тва, не е задължително да си с русенски номер, как го роди тва? Караш си по пътя, влизаш в Бяла, има само една главна улица, по която караш докато стигнеш единствения светофар и там има табел напред е за Попово, ти завиваш наляво, май има табела Борово и си караш, стигаш до едни завои и по тях нагоре той пътя си води после до един жп прелез, там има табела Русе и си на главния път отново. На полицаите им дреме на шапката с ква табела си, на тоя път съм виждал колкото искаш румънци, че и тирове.
...На полицаите им дреме на шапката с ква табела си...
Абе да ти кажа дреме им.
Аз нал си се движех Русе-Певен, Плевен-Русе, навръщане имаше коли с други регистрации, само мене пуснаха да цепя към беленския мост, сички други - палките и към отбивката.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Като ходих до Варна миналия месец си им казах че съм за Варна, дори ми казаха къде да отбия. Не са ми правили проблем, още повече че там спирах на Лукойла и можеше и така да мина. Колата ми е с "мюнхенска" регистрация
К.Одаджийски написа:...там спирах на Лукойла и можеше и така да мина...
Точно това е трикът, мигач преминаваш през Лукойла и газ направо, посока Борово
Ама от Бяла до Борово, от задната страна .... мноо гаден пътя, 1и завойчета, едни теснотии ... само да няма бус пред теб ...