В кои хотели по родното Черноморие да ходим!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

В кои хотели по родното Черноморие да ходим!

Мнениеот rokera671 » Съб 26 сеп 2009 18:16

Приморско,хотел Атанасов!!Много доволен!!50лв за двама човека.От там в Карлово ,хотел Делони също много хубаво и сравнително доста по евтино от цените в Варна.40 лв за двама ТV ,климатик,интернет!!

Последна промяна от Pichaga на Вто 29 сеп 2009 20:33, променено общо 1 път.
Причина: разделих другата тема, ето тук може да се хвалят хотели

KOKO ГЕОРГИЕВ

Re: В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 27 сеп 2009 14:13

Понатрупали са се доста противоречиви мнения и има даже елемнти на заяждане от страна на колегите живеещи по Черноморието.
Нека и аз да ракажа как чудесно прекарахме на остров Тасос 4 нощувки на база Ол инклузив и за какви пари.
Малко по-надолу в този подфорум имам и темичка с въпроси за пътуването и даже ще разкажа.
1.Ето тук бяхме: http://www.trypitibungalows.gr/
2. Резервацията направихме тук: http://derpart24.bg/bg/hotels
3. Оригиналният ваучер на TUI пристигна от Германия и го взех от офиса на Фиеста Травъл. Такъв ваучер никоя българска фирма не съм виждал да издава.
4. Бяхме 2 възрастни и двамата ми близнаци, които са на 15 г. и са над 180 см високи.
За 76 евро на нощувка за четиримата бяхме настанени в 2 отделни стаи съединени с врата, но с 2 хладилника, 2 бани и 2 телевизора. Съгласно ваучера двамата ми лонгура въпреки годинките са БЕЗПЛАТНИ!
5. Храната и напитките бяха много добри, но асортимента беше недотам богат, което е разбираемо за капацитета и сезона. Узаки и бира се пиеха яко!
6. Чистеше се ежедневно и след 2-та нощувка смениха чаршафи и кърпи.
7. Климатиците работеха и в двете стаи, но не се наложи да ги пускаме.
Тоест за 304 евра прекарахме отлично 5 дни с 4 нощувки четирима големи. :D
Този пост да не се тълкува в никакъв случай, като реклама на TUI или Фиеста Травъл!
Имам забележки относно плажа и това, че бяхме на най-високото - 6 ниво на ваканционното селище, но мисля за тези пари си беше отлично, а и с колата спокойно се придвижвахме нагоре-надолу.

Върни се в “Пътеводител”