В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

Мнениеот rosy » Съб 26 сеп 2009 8:17

Лило верно ли сте дали 6500 лв :shock Не очаквах това от теб :071:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Съб 26 сеп 2009 11:39

Stan_p написа:
xalerrelax написа:дълго време следя темата и нейното развитие и дълго време се сдържах без да напиша нищо,но тука като гледам за кво става въпрос и се убеждавам в некои неща.искам да отбележя че НЯМАМ хотел(де да имах :applause: ) и не работя в изброените хотели или изобщо хотел,но като човек близко до курортите понякога сме мърдали по хотели и стаи и тем подобни и отделно по командировки.смея да твърдя че положението в хотелите във вътрешността на страната също е горе долу както тук само дето звездите са малко а цените са високи а тук по крайбрежието и звезди и цени са високи за въпросните 6500лв на колегата като обща сума са доста пари но като се разделят на нощувки и брой хора идват пари с които сме плащали само за спанак говорим за 135.41666666666лв.според мен а и според хотелите нее възможно за тази цена на човек -хем да спиш в легло 4 на 4 хем да ти веят с палмови листа хем да караш яхта хем да летиш със самолет хем да ядеш до припадък и да си пиеш джака по един литър хем да имаш вана с мляко хем като излезнещ от стаята да си на плажа и т.н е не става.или отиваш в наистина хубави хотели или се примиряваш с това което получаваш.
не искам с този пост да убидя никой(макар че доста ще се засегнат) но няма такова мрънкане знам давате пари но като си правите резервации през нета и за 150 лв искате да сте цар е не става
и ние ходихме сумати години подред в шкорпиловци и последната година беше зле но е малко несериозно да се оплаквам...
относно болното детенце кофти но колега е нормално да хванеш летен вирус или грип тука по морето стана като закон от няколко години,някога се случва дори повече от един път на сезон.
може да се говори много истината е една-има мн лъжи в сезона има обаче и мн истини пак в сезона-нека да не обобщаваме

Ти хубаво следиш темата, ама поне прочиташ ли по нещо от написаното :?: :?: :?:
Аз не мога да разбера, колко пъти трябва да обясни колегата Лило какво има предвид? За 135 лева на човек на ден в Турция и Гърция ще ти лижат задника! А и хотела е четири звезди, а от снимките не заслужава и една.
xalerrelax написа:за въпросните 6500лв на колегата като обща сума са доста пари но като се разделят на нощувки и брой хора идват пари с които сме плащали само за спанак говорим за 135.41666666666лв

И не знам, защо като си толкова ларж си търсиш части втора употреба от форума и си ремонтираш колата сам?
Аз съм сигурен, че ако те одрусат или се отнесат зле в някой сервиз с теб ще ревеш в 5 страници във форума.

За да не пълня на човека темата със спам ако имаш нещо да ми кажеш викам да е на лс кво ще кажеш г-н златен талон ?

Stan_p
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stan_p » Съб 26 сеп 2009 13:07

Ти май много лично взе думите ми. Разбираш ли, че става въпрос за предлагане на услуга с определено качество спрямо звездите на хотела. Дали стаята на вечер ще е 200 или 500 лв това няма значение, защото има категоризация която точно определя какви минимални изисквания трябва да покрие хотела за да бъде ЧЕТИРИ ЗВЕЗДИ! А както виждаш от снимките и от описанията на колегите той не заслужава и две! И тъй като колегите вече са ползвали услугите му миналото лято и са останали доволни са решили да повторят, но качеството на предлаганата услуга видимо е под всякакви критерии този сезон. Това разбираш ли го? И вместо да си им благодарен, че са те предупредили за да не останеш следващото лято разочарован ти наричаш това мрънкане и ми се правиш на туза на Меден Рудник. 135 лева за спанак плащал :lol: :lol:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 26 сеп 2009 22:47

Созопол, вили Даная и Стил, в никакъв случай! Освен ако не искате сливенски цигани за съседи :mrgreen:

Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Re: хотел Елена, Златни пясъци, Не ходете там !

Мнениеот swissmad » Нед 27 сеп 2009 15:45

eddyman написа: И най- важното (за мен)- шведска маса, ама истинска :D

А шведи имаше ли????

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 28 сеп 2009 7:50

темата е В кои хотели по родното Черноморие да не ходим!

демек черен списък на такива

за похвали - много моля в друга тема

Върни се в “Пътеводител”