Аз си мисля че може съвсем спокойно да се изнесе таз борса нейде извън софия, и съм много съгласен че прилича на бит пазар.....главно не със автокъщите ами със колите безразборно спряли навсякъде, неуредицата и така нататъка. Мисля че няма нищо лошо този вид търговия да бъде контролиран по някакъв начин от държавата.......
А човек като тръгне да си търси кола все си мисля че може да мръдне и малко по надалечко, не вярвам да е голям проблем.
А в горубляне може нещо по интересно да се измисли......
Борисов: Автоборсата в Горубляне е цирей за града
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
PL-16v написа:Ако не друго Боико поне се опитва и прави нещо за разлика от всички останали хиени смукачи мен лично до момента ми харесва как си върши работата човека
може и да се опитва да я върши,защото откакто е на власт едно нещо не е станало както трябва.добре че хората се дигнаха на бунт и медийте раздухаха за дупките та взеха та хвърлиха по малко асфалт.мини по околовръстното или ходи до горна баня да видиш кое е най големия цирей на софия ДУПКИТЕ но управниците това неги засяга щото те неправят ремонт на колите дето ги возят,а обикновенния данакоплатец им го прави тоя ремонт с данъците си.очаквах повече от Бат Бойко но се разочаровах.а горубляне си е супер само малко ред трябва за тези дето спират на платното дасе направи още малко място за тях и си става супер
Последна промяна от DIABLO 666 на Вто 11 апр 2006 9:42, променено общо 1 път.
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
DragoCL написа:ами може би бързаш малко...
няма как да стане всичко наведнъж
и кога за последно си минавал по околовръстното?
пооправиха го
ако говориш за към горна баня доколкото знам и там ще го правят...
снощи минах по околовръстното и е просто равна бубуна така го закърпиха че пластовете са с по 5 см един от друг.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре........
да речем така - оправиха осветлението в Южния парк. Сега вечер като се разходите е пълно с хора и смятам че така е доста по добре за тях от колкото да киснат по запушените кафета. Аз съм много доволен от това. Бабите от блока също, не че толкова се разхождат по тъмно но все пак го оценяват като факт. Най - накрая позакърпиха било и малко некадърно Тодор Каблешков, направиха доста прилично околовръстното, сега ако верно и тука за към горна баня го оправят още по добре ще стане. То не са само дупките по пътищата косура на таз държава.
То не може всичко наведнъж да стане - хоп нов кмет обещал тва онова и изведнъж да цъфнеме и да вържеме. То си има Бюджети тва онова. гледайте позитивно нанещата. Колегата по горе е прав - не казват че се прави ремонт а че има задръстване. Ни така ни иначе.
да речем така - оправиха осветлението в Южния парк. Сега вечер като се разходите е пълно с хора и смятам че така е доста по добре за тях от колкото да киснат по запушените кафета. Аз съм много доволен от това. Бабите от блока също, не че толкова се разхождат по тъмно но все пак го оценяват като факт. Най - накрая позакърпиха било и малко некадърно Тодор Каблешков, направиха доста прилично околовръстното, сега ако верно и тука за към горна баня го оправят още по добре ще стане. То не са само дупките по пътищата косура на таз държава.
То не може всичко наведнъж да стане - хоп нов кмет обещал тва онова и изведнъж да цъфнеме и да вържеме. То си има Бюджети тва онова. гледайте позитивно нанещата. Колегата по горе е прав - не казват че се прави ремонт а че има задръстване. Ни така ни иначе.
Проблема на ББ е - че шило в торба не седи. Може да е всякакъв, може да го наричат всякък, но с каквото се е захванал го е докарал до край. Е сега като няма пари в бюджета - той ли е крив ? дупките той ли ги изкопа та сега е крив, че ги пълни .... Стоителите почнаха ли да си мият камионите и по малко да цапат ? спряха ли няколко строежа и идеята за такива в междублоковите пространства и още колко неща дето е могло да се свършат и преди ама оня усмихнатия в залисията си да лапа повече и повече не ги правеше? ако го оставят ББ да работи ще направи много за града, А не да го хулят по медиите, да му пречат и да го плюят. щот засяга интересите на разни дето бяха решили че ще векуват и парите на общината са им техни, и са им е криво и мъчно че меда вече не тече в техните усти...