А и тия с Кадито се правят на "големи" Миналата година даже бях свидетел как този шофьора бие едно момче на което е сложил скоба,а полицая седи в страни и си гледа

Ами сега вече знам, че е така. Имало е решение на БОС (Благоевградски Общински Съвет)кои улици да се обявят за синя зона. Дотук добре, но по закон тези улици е нужно да се обозначат, за това служат пътните знаци и пътната маркировка. В случая имаме взето решение за синя зона, но нямаме обозначени улици. Няма как по презумция да знам къде е синята зона, при все че отивам за пръв път в този град. Все още нямам така нужните в Благоевград гадателски или паранормални способности, в крайна сметка хората са затова са изобретили пътните знаци.MaRtiNsKi написа:Там по принцип си е синя зона,даже навсякъде около центъра
Чл. 101. (1) Спирането за престой и паркирането са забранени:
...
6. на кръстовища и на по-малко от 5 м от тях;
JaDaWiN написа:Аз имам наблюдения от ул.Трети Март - там преди всеки си спираше където си иска, но след няколко акции с по 15-тина скоби за час хората се научиха... Паяци не съм виждал, но толкова скоби на едно място и в София не съм срещал
Правилната посока за движение винаги е една в България - от дясната страна. Както и поставянето на знаци е регламентирано от закона.VWGT написа:в улица без изход коя е правилната посока на движение, при влизане или при излизане?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта