Петък ми предстои пътуване до София и ми се налага да намеря една уличка , за което от огромна помощ ще ми е един гпс навигатор. Ако някои колега от Пловдив (или околността) има gps и няма да му трябва до неделя , моля да ми пише. Ще му бъда много благодарен. (естествено ще му дам нещо в гаранция).
Кой адрес ти е нужен? Ако е през деня и е район - Младост, Дружба, Слатина няма ядове. След 17.00 Южните квартали, най-вече Бояна, но не ме бърка и околията
Колега, много лесно ще я намериш ул калина малина : идваики от Пловдив влизаш в София по Цариградско шосе, след като видиш хотел Плиска и го подминеш, влизаш в локалното, което след това завива надясно. Стигаш до светофар, който е на пресечката със Шипченски проход. Пресичаш и това вече е ул. калина малина. Дано съм ти бил полезен
Предполагам към 2 и нещо ще тръгна от Пловдив и към 4 най-вероятно ще съм на входа . Ако не затруднявам никой може да се чакаме в началото на София за "ескорт" Много ще съм благодарен за отделеното време
maxpayne , blinder предварително ви благодаря . Сега остава да видим на кого му е по-свободен графика.
п.с. По принцип имам бегла представа къде се намира тази улица , но искам да съм абсолютно сигурен .
Елементарно е колега, гледай стрелките от къде можеш да се отклониш от Цариградско: Отбивката е първата възможна след хотел Плиска, а него няма как да го сбъркаш
Става ли да те заведа до адрес около 17 часа. Ще те взема на входа на софия и ще постоим в Дружба, при мен на работа около час и после ще тръгнем. Ако maxpayne е по-свободен, да те поема
То в крайна сметка се оказа , че е на доста лесно място. Мисля , че ще го намеря и няма да се окаже трудност. Благодаря на всички , които се отзоваха. Честно казано не очаквах такава моментална реакция. Приятно съм изненадан от вас , съфорумци