Препоръка за ол инклузив почивка на море

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Re: Препоръка за ол инклузив почивка на море

Мнениеот Aneto » Вто 11 май 2010 23:33

sasho_mf написа:Колеги ,моля дайте препоръка за ол инклузив почивка на море,без значение в коя част на черноморието ни се намира.

Миналата година случайно попаднах на ласт минит оферта на един хотел - Зорница Сендс - след Св. Влас. Отидох със смесени чувства - знам ли какво ще заваря. Тая година съм пак там - пък и дори да не е на промоция - собствен плаж, вярно в морето е камънак, но басейни, аниматори за децата, обслужване, храна - и като качество и като количество - супер. Всеки ден сменят хавлии, чисто е. Детето е доволно - по цял ден го занимаваха.... Май няма нужда да продължавам, че да не излезе като реклама....
А, имаше само един неприятен момент - ама сега си го спомням със смях - та аз с голфчето доближавам бариерата - и охраната ми се изпречи - не ме пуска. mhihi mhihi После видях защо :oops: - ами то там голфове нямаше mhihi mhihi имали са право хората да се дзверят.
и дори не взех тогава алл инклузив, а само закуска и вечеря. Платих нещо от сорта на около 50-60 лв за мен и за детето общо. Тази година - дори и да е по-скъпо пак там сме.
А, да вметна - цените на рецепция са по-високи, аз платих през агенция.

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Пон 17 май 2010 10:13

http://www.bohemia.bg/pochivka.php?PP=1394&SPP=1438
За фирмата мога да гарантирам, за хотела не мога. Почиващи и работещи там, споменават, че е супер място, много добро отношение и тн.

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 17 май 2010 13:33

Аз пък препоръчвам да си нямате нищо общо с Бохемия :deal

Потребителски аватар
kakyra
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: 1.6

Мнениеот kakyra » Пон 17 май 2010 19:55

Varbona написа:Аз пък препоръчвам да си нямате нищо общо с Бохемия :deal

Варбона, не знам какво против тях имаш, но сме изпратили чрез тях да не кажа силна дума, но стотици туристи, както в България така и в Европа, до сега 1 не е казал лоша дума. Е да вниманието и всичко, през тур операторска агенция, което се дава на туриста е по- добро, но се съмнявам да е чак толкова лошо. Пък и Тез тур, Бохемия и Партнер Травел (не рекламирам) са да кажем организаторите на всички екскурзии в България, другите са фирми който или са преки подизпълнители, или вторично се занимават с таквиа турове и използват тяхните услуги ;)

Върни се в “Пътеводител”