Хотел Саут бийч в царево - мнения?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Хотел Саут бийч в царево - мнения?

Мнениеот drmilendd » Пон 22 фев 2010 23:30

Моля за обосновани мнения за посочения хотел,от личен опит и ако може от последното лято. Конкретно ме интересува храната и хигиената.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Re: Хотел Саут бийч в царево - мнения?

Мнениеот Night_elf » Вто 23 фев 2010 11:15

Мои приятели миналото лято бяха там на почивка и останаха много доволни.Ходиха към август месец.
Тяхното впечатление беше наистина добро. Хвалиха кухнята, че била доста разнообразна и все пак сготвено вкусно :) Аз лично съм минавала от там, не съм оставала, но мястото дава вид за идеална почивка, особено ако имате и дете.Хигиената е на ниво.Отношението на целия персонал също беше похвалено ...

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 13 юли 2010 10:34

drmilendd написа:Моля за обосновани мнения за посочения хотел,от личен опит и ако може от последното лято. Конкретно ме интересува храната и хигиената.

Така нека да споделя личните си впечатления от този хотел.
Първо с пристигането се опитаха да ни настанят в стая, в която леглото за сина ми се намираше пред гардероба и хладилника, без последните да могат да се ползват. След направената от мен забележка ни преместиха в по голяма стая, но не ни сложиха допълнително легло. Ние сме двама с 5 годишен син. Стаите са хубави, но леко занемарени. Хигиената е горе долу.
Храната е смешна. Две три ястия, готвени, яхнии и зелени бобища, салати зеле и недобелени краставици, два пъти за пет дни кебапчета, хляб на филии стар, разредени сокчета и бира. Опашка за храната. Храниш се във влажно мазе, оформено като ресторант. Персонала непрекъснато снове между масите и ти дърпа чинията още преди да си приключил.
Басейните са малки, с малко шезлонги. Междинни хранения почти няма, а като има, се редиш на опашка за пица. Иначе междинно - сухи сладки.
Сравнявам с Бела Виста Синеморец - няма база за сравнение. Бела Виста в пъти превъзхожда Саут Бийч.
Категорично не препоръчвам този хотел, ако държите на свястна храна и хигиена на ниво.
И един по общ извод, който си правя - от сега вече ще търся хотелски комплекси, които имат договор с ТУИ, и по специално програма ли е, кво е, така нареченото BlueVillage.

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Нед 18 юли 2010 17:22

Потвърждавам написаното от колега. :не:

Потребителски аватар
boiko1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boiko1 » Пон 26 юли 2010 7:45

И аз потвърждавам,за хотелите на ТУИ,ния бяхме в съседния на Саут бийч-Серенити бей и той като Бела виста на Синеморец са на ТУИ,перфектно организирани и 4-те звезди са си четири.

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Пон 26 юли 2010 8:07

boiko1 написа:И аз потвърждавам,за хотелите на ТУИ,ния бяхме в съседния на Саут бийч-Серенити бей и той като Бела виста на Синеморец са на ТУИ,перфектно организирани и 4-те звезди са си четири.

Колега, би ли споделил цените там? Мерси.

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 04 авг 2010 12:17

Аз правя резервации през тази фирма - Съни турс, www.sturs.net, там има и цени и све. За Бела Виста, предполагам и за серенити бей, евтините места свършват януари февруари макс.

Върни се в “Пътеводител”