Къмпинг на палатка от Варна на горе, къде?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Re: Къмпинг на палатка от Варна на горе, къде?

Мнениеот bayspiro » Вто 29 юни 2010 14:15

В Кранево нема мангали, на свободна практика :mrgreen: Има 10 - 15 циганета в интерната, ама те са дресирани :beat_butt2 :beat_butt2 :Mr Green Fun , пък сега са и във ваканция по родните си места.

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Вто 29 юни 2010 15:10

Супер, дано време да е с нас :vacation :ihaaaaa

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 30 юни 2010 11:45

yarek написа:За Фичоза четох че се води дори като нудистски плаж, въпроса е как се стига до там и има ли маясто за паркинг до палатка и санитарен възел?
Близнаците отпадат.

Обясних ти точно мястото за палатка в горния си пост. Няма санитарен възел. Но място се заема до четвъртък .Друг вариант са бунгалата на Фичоза - "Панорама " и бившите бунгала на з-д "Черно море" .Последните са точно до пречиствателната станция.
След пречиствателната станция има 1 обръщач за автобуси и черен път около 1-2км до рибарските бараки. Покрай този черен път става за палатки. Оттам нататъка не е достъпно за автомобил в посока Черноморец.
От Варна до Ветеран/ Фичоза няма място за палатки , освен някой , ако не те пусне в имота си. Същото е положението и от Варна в посока Зл. Пясъци.
На юг има повече места за палатка- Близнаци,Караборун и Карадере.
Ако толкова държоиш да е наблизо до Варна - бунгалата

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Сря 07 юли 2010 23:45

И аз се запалих по Кранево!!! Хайде някой да даде хотел, квартира, по възможност да е най близо до плажа
"първа линия" и най важното да е бил в този хотел. Колко е далече от Варна как е организиран превоза до Кранево. Изкам да оставя колата на "Ифидик" във Варна да я прегледа!

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Чет 08 юли 2010 18:17

На първа линия са хотели - скъпи, няколко етажни със стаи като клетки за бройлери, шумни...
аз лично предпочитам вилите и семейните хотели. По-спокойно е, по-малко хора, барбекюта, можеш да си готвиш ако искаш, да се напукаш с хазяина... :Mr Green Fun . Ма ти си знайш mhihi

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Чет 08 юли 2010 18:26

Бяхме на Камен бряг в ето този луксозен хотел
Изображение
страхотно изкарахме :beer :BBQ :seeex

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 09 юли 2010 13:36

bayspiro написа: Най-хубаво е на "Паша дере" - южно от хижа "Черноморец" Едно време там имаше секретно поделение...Ма не съм ходил 5-6 години, та знам ли, каквоса на***ли :roll:

Миналата година плажа там (на Паша дере) беше два пъти по-тесен в сравнение с 2008(мисля морето го беше погълнало), отделно беше претъпкан плажа. За тая още не знам.

За Крапец знам, че е олимпииско спокойствие за без пари, но е на 8км от румънската граница.

Потребителски аватар
oreol187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oreol187 » Пет 09 юли 2010 16:22

Re5Pec7 написа:Преди ходихме на Фичоза. Вече ходят адски много хора там, които не си почистват и е доста занемарено. Сега ходим на Близнаци. Няма как да ти го обясня точно къде е, защото се кара много по черни пътища и има отбивки по тях ;) Лошото на Близнаци е, че за да се стигне до плажа се слиза по една стръмна пътека около 5 минути => оставяш палатката горе. Ходят малко хора именно поради причината, че до плажа се стига по-трудно отколкото на другите места. Но пък е адски чисто, няма боклуци, водата - кристал. Близо е до р. Камчия ;) Санитарен възел няма.

ТОЧНО там как закъсах миналото лято след като заваля и пътя стана на кал и глина.........
а мястото е СУПЕР, наистина е красиво... и пак Някои природолюбител си беше "забравил" бутилките мин. вода и ги прибрах и изхвърлих. :beat_butt2

пробвай на камчииски пясъци над шкорпиловци мнооооого добро

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 09 юли 2010 16:29

на Паша дере, някъв пич си е опънал шатра и кебапчииница; гладни няма останете..

kvk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kvk » Вто 17 авг 2010 10:54

Колеги малко късно да се намеся но колегата още не е казал къде е бил така, че може и да не е ходил...
Кранево до "нудисткият" плаж май вече е спорна тема дали е /между кранево и Албена/ цена за палатка 5 лв. на вечер има наблизо вода тоалетна и ток - непотвърдена информация от познати, които бяха там събота и неделя малко е претъпкан плажа.
За палатка но без баня и тоалетна за мен мястото е Кара дере. до гр. Бяла
Ако има след 21-ви някои който да ходи на палатка може да организираме нещо съвместно.

Върни се в “Пътеводител”