Къде да ходя по южното черноморие? - Ходих
- goshy
 - Автомобил: 2009 VW Tiguan
 - Двигател: 2.0 TDI

Re: Къде да ходя по южното черноморие?
Хайде колега лек и безавариен път 
 Да си изкараш добре и да има добри отзиви 

- Ivailo
 - Автомобил: VW Golf mk3
 - Двигател: AAZ
 - Контакти:

escrime написа:В Лозенец - ваканционно селище Лозенец. Представлява нещо като станция. Условията са напълно прилични.
Аз съм съгласен с мнението на Хулигана. Там почивах - перфектно беше!
Да, супер си беше, като изключим, че там постоянно има детски лагери и тичат насам-натам пияни 10-12 годишни лапета. Ама беше 12-13 лв нощувката
Иначе и аз препоръчвам лозенец за ПОЧИВКА
Не съм съгласен с хулигана относно чалгата (бате, падна ми в очите) и относно плажа. Не съм бил на въпросния "оазис", ама на плажа дето е до ВС Лозенец (http://vslozenets.com/bg/) е супер. Аз като бях водораслите бяха малко, медузи - нито една, а има 2 кръчмички дето са ми любими... Едната е като корабче, там сервитьорките са мааааалеййййййййййй
- hooligans
 - Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
 - Двигател: 1.6 AEE

е бате, на Оазис нямаше водорасли, малко хора и прекрасен цвят на водата. 

ПП: Иво, на мен предпочитанията ми за плаж, определено не са според цената на ментата или фльорците наоколо.

ПП: Иво, на мен предпочитанията ми за плаж, определено не са според цената на ментата или фльорците наоколо.
Re: Къде да ходя по южното черноморие? - ходих
Здравейте, завърнах се!  
  В крайна сметка след тридесет и третото повтаряне на жените "Приморско! Приморско!" отидохме там. Много съм доволен и от квартирата дето си намерихме и от цените и от плажа и от всичко. Тези дни като ми дадат снимките ще ви покажа каква ултра мега прилична квартирка си намерихме за 10лв на човек. И хазайката беше много готина. На двора снощи и барбекю си правихме... следва продължение
Между другото много клубни коли имаше

В крайна сметка след тридесет и третото повтаряне на жените "Приморско! Приморско!" отидохме там. Много съм доволен и от квартирата дето си намерихме и от цените и от плажа и от всичко. Тези дни като ми дадат снимките ще ви покажа каква ултра мега прилична квартирка си намерихме за 10лв на човек. И хазайката беше много готина. На двора снощи и барбекю си правихме... следва продължениеМежду другото много клубни коли имаше

- maxpayne
 - Автомобил:
 - Двигател:

Re: Къде да ходя по южното черноморие? - ходих
Bankina написа:Здравейте, завърнах се!В крайна сметка след тридесет и третото повтаряне на жените "Приморско! Приморско!" отидохме там.
Много чалга дестинация сте избрали. Да си посетил случайно аквапарк-а там? Да споделиш мнение как са пързалките?
Re: Къде да ходя по южното черноморие? - Ходих
Това за чалгата е вярно, но има чат-пат някой оазис, където да избягаш от нея. Другия вариант е да си ходиш постоянно нафиркан.  
  А иначе, то онова трудно може да се нарече аквапарк. Много мизерно изглежда и поради това не го удостоих с посещението си. 

А иначе, то онова трудно може да се нарече аквапарк. Много мизерно изглежда и поради това не го удостоих с посещението си. Re: Къде да ходя по южното черноморие? - Ходих
Bankina написа:Това за чалгата е вярно, но има чат-пат някой оазис, където да избягаш от нея. Другия вариант е да си ходиш постоянно нафиркан.А иначе, то онова трудно може да се нарече аквапарк. Много мизерно изглежда и поради това не го удостоих с посещението си.
Има доста "оазиси". Аз пък бях там за първа година за по-дълго(повече от уикенд) и не можах да намеря много чалга-заведения освен една "дискотека" - Токсик, ама там мноо зле ралтата пък и скъпо.
- Petrolhead
 - Автомобил:
 - Двигател:

от толкова приятни места, които ти предложиха, как успя да избереш толкова невзрачна квартира. При това в Приморско...

Еее не е толкова. Важното е, че си изкарах добре. Предложените места бяха много хубави, но за най-малко двойно повече пари. Това беше проблема тази година. 

- vwfena
 - Автомобил: VW passat
 - Двигател: PB 1991
 - Контакти:

Petrolhead написа:.... как успя да избереш толкова невзрачна квартира....
Колеги, а за какво толкова ги ползвате тези квартири на морето. За мен е важното да е чисто, да има душ и клима.Все пак аз като съм там я ползвам за няколко часа сън душ и да има къде да си сложа багажа. Вече ако си със семейство и с дете е друго.
И аз съм за Приморскоо вече 5та година ходя там и съм супер доволен