lion_heart002 написа:Ами успех тогава...Заради мислене като твоето политиците правят каквото си искат...Само да те попитам като се радваш на старите цени,някой дойде ли да те пита дали ти стигат парите,да ти дигне заплатата барем??? Пак казвам за тези дето не четат,не ме е яд,че плащам-трябва да се плаща,но защо пак нищо няма насреща???![]()
![]()
Ама то си е казано-прост народ-слаба държава... Радвайте се,че винетката е 67 лева и нямаме един път без дупки...Лично аз смятам да се зарадвам когато дори да дигнат цената,да оправят пътищата за сметка на това...
Съжалявам че си се нагледал на пътища с дупки!
На мен все по-често ми се случва да карам на хубави пътища, та съм оптимист - пътища и в момента се строят! Не става нищо с магическа пръчка!
Тъй като сме прост народ, нямам нищо против малцината интелигенти да изчезнат от пределите на нашата Татковина, та да не ги мислят и тях за простаци и балъци! Пък когато оправят пътищата у нас, нека се върнат от гурбет!

Типично за тъпите българи, а и за онези които са "капацитети" е че всеки умее само да се оплаква, А НИКОЙ НЕ ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЯ!!!