R@do написа:... но Дашо е мъжко момче и може да разчита на цял отбор да го пренесм на ръце ако трябва.
Ееееее Бате

Благодаря!!!
Току що се прибирам от хижа Звездица и во кратце ще споделя комплексните си впечатления от пътя, метеорологичните условия, условията в хижата и т.н.
Въпреки че ми бе обрисувана доста стряскаща картинка, относно пътя, не съм имал никъде проблеми, на места където имаше чист лед, се случваше да пребоксуват гумите, но си се качих (и слязох в последствие) без никакъв проблем. Явно новите зимни гуми си казаха своето.
Ljubon написа:...Като съм ходил с Пасата, при големи дупки карам хората да слизат, да се вдигне поне малко, че иначе става страшно.

Това, дето казваш, че се опесъчава е така, но за да могат да минат Газки и Уазки 4х4, дето изправено магаре може да мине под тях. Е, поне ще има и други с теб, могат да бутат при нужда.

Не беше опесъчено, но беше изринат снега. Тъй като дупките бяха запълнени със сняг, не съм задирал отпред или отдолу с колата. Днес на спускане на много места по пътя бе изчезнал снега и се бяха показали дупките, но си карах бавно и не се е налагало никой от петте човека да слиза от колата (а тя е доста ниска)

В хижата е прилично. Цената на човек е 15лв. Да имат предвид тези, които отиват да нощуват там, че ако отидат в ден различен от Събота и Неделя централното парно няма да бъде пуснато, а ще се наложи да се отопляват с електрически печки. Като обстановка е уютно.