София - Вършец

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
mitko66
Автомобил: MK8 eTSI DSG
Двигател:

Re: София - Вършец

Мнениеот mitko66 » Сря 10 ное 2010 6:24

Преди седмица - София-своге-лъкатник-миланово-вършец и обратно.
Пътя е много красив, асфалта е ок освен малък участък след речките. Движението е слабо, а след Своге почти няма коли. Не го препъръчвам за хора на които им става лошо от зовои.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пет 12 ное 2010 19:05

Благодарско, и аз оттам мисля да мина :)

azrod
Контакти:

Мнениеот azrod » Пет 19 ное 2010 0:48

След пътуването да споделя и аз мнение за колеги евентуални минувачи - пътят наистина не е зле ( с изключение на Нови Искър), до Своге е осеян със завои, но истинската тръпка е като се отбие на гара Лакатник в посока Миланово. Там си е направо рали писта с тези обратни завои :screwy
Но с нормално каране всичко е ОК. Друг участък с доволно количество дупки е между Вършец и Долна бела речка.

КОФТИ маршрут е тоя от Стояново към Враца ако евентуално се решите да преминете през затворения мост с насипите. Точно преди да се излезне на главния път Монтана - Враца има доста ужасяващи дупки. Не препоръчвам да пестите 10 км, които после ще се отразят на разход и подръжка на колата :)

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Пет 19 ное 2010 16:30

azrod написа:След пътуването да споделя и аз мнение за колеги евентуални минувачи - пътят наистина не е зле ( с изключение на Нови Искър), до Своге е осеян със завои, но истинската тръпка е като се отбие на гара Лакатник в посока Миланово. Там си е направо рали писта с тези обратни завои :screwy
Но с нормално каране всичко е ОК. Друг участък с доволно количество дупки е между Вършец и Долна бела речка.

Нали това, всъщност е тръпката mhihi . Само че ако си сам, иначе с деца или жена е кофти

azrod написа:КОФТИ маршрут е тоя от Стояново към Враца ако евентуално се решите да преминете през затворения мост с насипите. Точно преди да се излезне на главния път Монтана - Враца има доста ужасяващи дупки. Не препоръчвам да пестите 10 км, които после ще се отразят на разход и подръжка на колата :)

Колега, затова писах да се минава през Сумер :beer

azrod
Контакти:

Мнениеот azrod » Пет 19 ное 2010 23:38

bnick написа:
azrod написа:След пътуването да споделя и аз мнение за колеги евентуални минувачи - пътят наистина не е зле ( с изключение на Нови Искър), до Своге е осеян със завои, но истинската тръпка е като се отбие на гара Лакатник в посока Миланово. Там си е направо рали писта с тези обратни завои :screwy

Нали това, всъщност е тръпката mhihi . Само че ако си сам, иначе с деца или жена е кофти

На връщане бях сам и утре ще съм сам, яко фън е там :)

bnick написа:
azrod написа:КОФТИ маршрут е тоя от Стояново към Враца ако евентуално се решите да преминете през затворения мост с насипите. Точно преди да се излезне на главния път Монтана - Враца има доста ужасяващи дупки. Не препоръчвам да пестите 10 км, които после ще се отразят на разход и подръжка на колата :)

Колега, затова писах да се минава през Сумер :beer

Няма нищо, мойта голфетка не е няква ниска и мина през насипите :) Иначе дупки избягвам всякакви, но ми е неприятно когато не съм сам в колата да шаря като змия по пътя :)

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Вто 18 яну 2011 0:31

Карайте по царския път момчета!За 5-10 км не си заслужава да трошите колите.Аз от Враца до Вършец си заобикалям през Сумер.Щото не знам ония със зелените жилетки кога ще се яват на моста.И към колегата Одаджииски-ти от Берковица към Враца от къде минаваш?Щото аз преди години карах през Черказки,ама много трап се навъди и вече само през Монтана-кръговото и нагоре.....

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 18 яну 2011 7:06

Zdravko Zankov написа:Карайте по царския път момчета!За 5-10 км не си заслужава да трошите колите.Аз от Враца до Вършец си заобикалям през Сумер.Щото не знам ония със зелените жилетки кога ще се яват на моста.И към колегата Одаджииски-ти от Берковица към Враца от къде минаваш?Щото аз преди години карах през Черказки,ама много трап се навъди и вече само през Монтана-кръговото и нагоре.....

През Монтана минавам! До Враца са 132 км от Берковица в двете посоки. 30 в повече от пътя през Вършец, обаче времето за път е 2 пъти по - малко през Монтана :да:

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kappo » Сря 16 фев 2011 10:32

azrod написа:Благодарско, и аз оттам мисля да мина :)

Пътят е много як на истина като за WRC е ,асфалта е хубав и природата също,но за жени с малки деца е тегав заради многото обратни завой.Приятен път на всички избрали София-Своге-гараЛакатник-Миланово-Вършец

Върни се в “Пътеводител”