София, хотел Дедеман, паркиране
- KneelSucker
- Автомобил:
- Двигател:
София, хотел Дедеман, паркиране
Здравейте колеги, тези дни ми се очертава пътуване до София, не съм много запознат с града, а ще се нуждая от удобно място за паркиране в района на хотел Дедеман, може да е платен паркинг или обикновен такъв, но ми се иска да съм ориентиран откъм възможни места понеже ще сме натоварени откъм време, а и да си спестя разправиите да спра някъде и някой паяк да ми я вдигне
.

Re: София, хотел Дедеман, паркиране
Ето тук има платен паркинг - 2 лв/час. Пада се точно между Централна Автогара и ЖП гарата.
А хотелът е точно срещу тях.
Ползвал съм го - важи
. Дано съм помогнал 
А хотелът е точно срещу тях.
Ползвал съм го - важи

- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: София, хотел Дедеман, паркиране
KneelSucker написа:Здравейте колеги, тези дни ми се очертава пътуване до София, не съм много запознат с града, а ще се нуждая от удобно място за паркиране в района на хотел Дедеман, може да е платен паркинг или обикновен такъв, но ми се иска да съм ориентиран откъм възможни места понеже ще сме натоварени откъм време, а и да си спестя разправиите да спра някъде и някой паяк да ми я вдигне.
Здравей колега , ако отиваш на обучение на Мтел , към стаята можеш да ползваш и платен паркинг, ако ли не , в хотела имат подземен платен паркинг.....