София, хотел Дедеман, паркиране

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
KneelSucker
Автомобил:
Двигател:

София, хотел Дедеман, паркиране

Мнениеот KneelSucker » Пон 07 мар 2011 14:43

Здравейте колеги, тези дни ми се очертава пътуване до София, не съм много запознат с града, а ще се нуждая от удобно място за паркиране в района на хотел Дедеман, може да е платен паркинг или обикновен такъв, но ми се иска да съм ориентиран откъм възможни места понеже ще сме натоварени откъм време, а и да си спестя разправиите да спра някъде и някой паяк да ми я вдигне :Mr Green Fun .

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Re: София, хотел Дедеман, паркиране

Мнениеот hidalgo » Пон 07 мар 2011 15:43

Ето тук има платен паркинг - 2 лв/час. Пада се точно между Централна Автогара и ЖП гарата.
А хотелът е точно срещу тях.
Ползвал съм го - важи :lol: . Дано съм помогнал scare

Потребителски аватар
bobich
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBAB

Re: София, хотел Дедеман, паркиране

Мнениеот bobich » Пон 07 мар 2011 22:25

KneelSucker написа:Здравейте колеги, тези дни ми се очертава пътуване до София, не съм много запознат с града, а ще се нуждая от удобно място за паркиране в района на хотел Дедеман, може да е платен паркинг или обикновен такъв, но ми се иска да съм ориентиран откъм възможни места понеже ще сме натоварени откъм време, а и да си спестя разправиите да спра някъде и някой паяк да ми я вдигне :Mr Green Fun .

Здравей колега , ако отиваш на обучение на Мтел , към стаята можеш да ползваш и платен паркинг, ако ли не , в хотела имат подземен платен паркинг..... 8)

Върни се в “Пътеводител”