Тази камера (Монтана на Е79 за Белоградчик) като минавах на 2-ти и след това на 6-ти март, не работеше.
Радар детектора си я засичаше преди, януари 2011 г. последно, минавам веднъж месечно на път за Видин, доста са изгаряли от нея.
Само една стационарна камера в БГ може да снима за скорост !
- dancho_kolev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Само една стационарна камера в БГ може да снима за скорост !
Карам винаги с радар-детектор и навигация "Гармин"."Гармина" винаги ме предупреждава къде са камерите, а като влеза в обхвата на камерата, радара ме предупреждава дали съответната камера работи. Истина е че от три-четири месеца нито на една камера в България не ме е сигнализирала, че е действаща.Значи са ги изключили и не работят досега. Ако имете пари- инвестирайте в тези две неща и ще карате доста по- спокойно. От три години не съм имал проблем с полицаи за превишена скорост - винаги "Гармина" ме информира за местата на които дебнат да засичат и за местата на стационарните камери, а радар детектора- че има действащ полицейски радар. Те и чингитата си изхитриха и не ги държат радарите си постоянно включени,но Ви казвам, че досега не съм имал проблем !!
владислав написа:Тази камера (Монтана на Е79 за Белоградчик) като минавах на 2-ти и след това на 6-ти март, не работеше.
Радар детектора си я засичаше преди, януари 2011 г. последно, минавам веднъж месечно на път за Видин, доста са изгаряли от нея.
Е как я засича, след като работи на оптичен принцип.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Кои го каза че работи на оптичен принцип.
Засича ги но на 20-30 метра пред нея най-много 50 м. и това е проблема и писка поне при мен на "Ка" а така писка и на бензиностанциия, но малко по различно. Обикновено "копеленцата"
ги слагат на бензиностанция.
На всички камери ми писка, дори на най-модерната на Цариградско преди Орлов мост.
Засича ги но на 20-30 метра пред нея най-много 50 м. и това е проблема и писка поне при мен на "Ка" а така писка и на бензиностанциия, но малко по различно. Обикновено "копеленцата"

На всички камери ми писка, дори на най-модерната на Цариградско преди Орлов мост.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Днес във вестника пише че от 1.04 всички камери почват пак да снимат законно....все едно че някой знае кой и как им е направил проверката със супер специалния апарат дето струва 5000 евро ама няма кой да го купи
Ми да ги дадат под аренда тия камери на някоя "застрахователна фирма" да видиш какъв оборот ще се развърти и за 1 седмица на всяка камера ще се зачисли персонален апарат за проверка 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
владислав написа:Тази камера (Монтана на Е79 за Белоградчик) като минавах на 2-ти и след това на 6-ти март, не работеше.
Аз последно като ходих тоя месец, беше напръскана с черен спрей, поне стъклените прозорчета

Ако такова да си нося и аз спрей като се прибирам

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спазвайте ограниченията на скоростта! Тогава няма да има значение къде са камерите. А и тема за камерите има вече, няма нужда от нова.