Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново

Мнениеот BeckoTDI » Чет 21 апр 2011 12:59

Здравейте искам да ви попитам идвайки от София за Видин, от къде да мина за Цар Симеоново? През с. Гайтанци или да ида до Видин и после да се върна до Цар Симеоново?

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Re: Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново

Мнениеот дзвера » Чет 21 апр 2011 13:30

от София по Е79 ,като излизаш от Монтана има табела за Видин(посока ляво) ти НЕ завиваш ,а продължаваш направо към Видин през село Арчар след като минеш Арчар има село Ботево и после е Цар Симеоново.
п.п пътя се ползва повече от Е79 ,по къс е с 55км до Видин. :beer

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Чет 21 апр 2011 15:24

След Монтана през Доктор Йосифово и Брусарци към Арчар? Настилката как е, мен не ме притеснява да измина повече път, искам само да няма много дупки. :)

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Чет 21 апр 2011 17:35

пътя е средна хубост ,20км е по-лош с големи трапове scare тук таме,после е добре до Видин.ако не ти е проблем разстоянието мини си по е79 пътя е много добър, преди Дунавци има голямо спускане точно най-долу е отбивката(в дясно ще се падне) към с.Арчар и Ц.Симеоново.

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Пон 25 апр 2011 2:27

По E79 си минах, по който между другото има доста опасни изкопи оставени ей така без маркировка, знак или каквото и да било :bishop

Отбивката за с. Гайтанци за която питах я видях и реших да тръгна по нея "напряко", още при слизането от Е79 толкова стар и неподдържан път видях, че и с джип не бих минал от там, веднага се върнах на Е79 и преди Дунавци отбих за Цар Симеоново, от там пътят беше много добър :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 25 апр 2011 9:11

дзвера написа:от София по Е79 ,като излизаш от Монтана има табела за Видин(посока ляво) ти НЕ завиваш ,а продължаваш направо към Видин през село Арчар след като минеш Арчар има село Ботево и после е Цар Симеоново.
п.п пътя се ползва повече от Е79 ,по къс е с 55км до Видин. :beer

За НИЩО на света не минавай по тоя маршрут!!! Едно че пътя е зле, друго че е страшно натоварен и всички видове автобуси минават от там...
Аз лично откак имам кола минавам по другия, през Димово. Пътя от там е перфектен, с изключение на паветата в самото Димово. Толкова е спокоен, чак е скучен.
Само веднъж ми се наложи да мина през хАрчар, щото имаше някаква тежка катастрофа на Е79 и нямаше оправия в скоро време...

П.П. То аз убаво съм укъснел, ти даже си се върнал mhihi Относно тия изкопи - реших, че са ги запълнили, ма верно, че живеем в България.. Не са чак толкова страшни де, аз не влезнах нито в един на идване..

Потребителски аватар
BeckoTDI

Мнениеот BeckoTDI » Пон 25 апр 2011 11:46

Е79 е доста добре като цяло и не беше изобщо натоварен, както казваш даже скучен и както човек се е отпуснал и си кара около 100-така/кмч, изжеднъж някакви изкопи.. , а имаше един преди поредица от завои точно, той заемаше и двете платна :? А паветата в Димово стават, да не казвам, че са по-добри от на Цар Борис 3 :D

Върни се в “Пътеводител”