Колеги, една приятелка е в Букурещ за известно време на обучение, отлетяла е със самолет, ще се връща след време пак със самолет, но иска междувременно да си идва..
Та интересува ме - какви са й опциите?
Крайна точка е София, но предполагам няма директни автобуси Букурещ - София, а трябва да ходи до Русе и от там на друг...
Съответно отзиви за автобуси Русе-София, за разписания мисля, че има на сайта на софийската автогара...
Благодаря предварително.
Автобуси Букурещ - Русе - София (и обратно)
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Автобуси Букурещ - Русе - София (и обратно)
Ивченценценценценце, имЪ фтобуси от Букурещи до Русе (2 или 3 на ден). Спират на съседния сектор, от който тръгват тия за София. Да проверя ли за най-удобни часове така, че да чака малко на автогарата? Също така може и с влак да дойде до Русе...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ами ако са същите, дето Лило посочи горе (аз видях само Букурещ-Русе, не видях за София директно) и разписанието е същото няма смисъл.. Ако има други кажи 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щъ проверим
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
ISRalien написа:Ами ако са същите, дето Лило посочи горе (аз видях само Букурещ-Русе, не видях за София директно) и разписанието е същото няма смисъл.. Ако има други кажи
директен мисля има само един на ден на груп http://www.kartasofia.com/%D0%B3%D1%80% ... ta726.html звънни и ги питай иначе както барбуков ти писа ако смени в русе има 4-5 варианта на ден с различни фирми.