Почивка в Черноморец - хотел?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
DarkForce
Автомобил:
Двигател:

Re: Почивка в Черноморец - хотел?

Мнениеот DarkForce » Пет 10 юни 2011 16:31

hooligan_sk написа:

Принципно си прав, но за по-сериозна сума и тук има места на които копче неможеш да им кажеш: http://www.miramar-bg.com/bg/special-of ... dlojeniya/

Проблема е че има много хотели с 4 звезди и почти такива цени които са пълна гадост :да:

hooligan_sk

не копче ама цял цип ще кажа
бил съм на родни места с претенции 5+ звезди, препоръки и прочие !
Хотел, стаи, интериор, екстериор 6+
обслужване 2-
храна 3
море 0-
сори, но да си седя в стаята или на басейна и да се правя ,че не виждам кисели и незадоволени физиономии на т.нар обслужващ персонал......да джапам във фекалии в морето и да газя във водорасли и боклуци по пясъка....
може някъде нещо да има което да е изключение, което само потвърждава правилото , но не ми се експериментира с почивката затова
no more bulgarian resort !!!!!
:beer

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 10 юни 2011 16:51

DarkForce написа:
hooligan_sk написа:

Принципно си прав, но за по-сериозна сума и тук има места на които копче неможеш да им кажеш: http://www.miramar-bg.com/bg/special-of ... dlojeniya/

Проблема е че има много хотели с 4 звезди и почти такива цени които са пълна гадост :да:

hooligan_sk

не копче ама цял цип ще кажа
бил съм на родни места с претенции 5+ звезди, препоръки и прочие !
Хотел, стаи, интериор, екстериор 6+
обслужване 2-
храна 3
море 0-
сори, но да си седя в стаята или на басейна и да се правя ,че не виждам кисели и незадоволени физиономии на т.нар обслужващ персонал......да джапам във фекалии в морето и да газя във водорасли и боклуци по пясъка....
може някъде нещо да има което да е изключение, което само потвърждава правилото , но не ми се експериментира с почивката затова
no more bulgarian resort !!!!!
:beer

Казах - по принцип си прав. Дал съм пример където всичко е 6. Един път само бяха объркали едни резервации през агенция, но нивото си е 6 :да:

iliykata83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliykata83 » Пет 10 юни 2011 18:35

За хотел Роза,до преди 2 години имаше аниматори,защото го стопанисваше чешката Александрия,а сега го държи друг-по нейното време на стопанисване нямаше климатици,а сега към днешно време има,и бирата е на корем,резервирай смело,сигурен съм че ще останете доволни цялото семейство.

П.П.ще ти пратя моя номер и име на ЛС,ако имаш въпроси за хотела и нещата около него-просто звънкай.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 12 юни 2011 7:43

DarkForce написа:...

Темата си има конкретен въпрос и не виждам твоите писаници да имат нещо общо с него или някой да ги е желал!
Ще те помоля да се въздържаш със спама!

Благодаря на всички писали по темата, ще правя резервация веднага щом жената си уточни отпуската.
Искат 30% капаро и една, две седмици преди датата - останалото.

п.д. Радо ще те информирам за точното време, когато ще сме там ;) :drunk

Върни се в “Пътеводител”