Нещо наречено проход - Върбишки

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Georgi_G
Автомобил:
Двигател:

Re: Нещо наречено проход - Върбишки

Мнениеот Georgi_G » Вто 01 ное 2011 15:22

StS написа:
DundyTheCroc написа:Педи няколко години и аз минах от там, случи се вече по тъмно, а и наближаваше буря и святкаше яко. Пътя изчезна, само дупки, локви и не знаеш къде си, бая страх брах докато се измъкна от там. След седмица правих и окачване. Подлъга ме картата, на която пътя беше маркиран като първокласен.

ХАхаха Същия случай преди години - историята е дълга ... И по едно време изчезна и ГСМ обхвата... death :bishop :bishop

Май не е зле да има една тема за "Пътища без път".
Ето и то мен:

Бг мапс, официалния път София-Роман, отсечката от Правец до Роман по поречието на Малък Искър.
След Правец, първо се появяват дупки, след-това по-големи, после асфалта изчезва, после и чакъла от асфалта изчезва, изчезва и пътят, а накрая и обхвата на Мтел и Глобул.
Мила родна картинка!

vocil
Автомобил: Рено Меган
Двигател: K4M760 2004

Re: Нещо наречено проход - Върбишки

Мнениеот vocil » Вто 01 ное 2011 23:01

Georgi_G написа:
Бг мапс, официалния път София-Роман, отсечката от Правец до Роман по поречието на Малък Искър.
След Правец, първо се появяват дупки, след-това по-големи, после асфалта изчезва, после и чакъла от асфалта изчезва, изчезва и пътят, а накрая и обхвата на Мтел и Глобул.
Мила родна картинка!

Колко риба сме изловили при с.Средни рът...
До с.Своде пътя е добре,между с.Своде и с.Средни рът в началото е макадан,а после до с.Караш е черен път-минавам го без проблем,от с.Караш към гр.Роман си е вече асвалт.
За "Официален път"-не става.
P.S.Преди имах обхват с мобифона,сега с Виваком също/с изклъчение на едно място веднага след с.Средни рът/.

Върни се в “Пътеводител”