Исках да споделя, че последните няколко седмици има затруднения при движението на пътен възел "Драгичево". Извършват се ремонтни дейности, като се оказа, че се поставя осветление на "детелината", което е чудесно, за всички минаващи от там през тъмната част от денонощието.
АМ Люлин - състояние и обстановка
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
АМ Люлин - състояние и обстановка
Потърсих, но не намерих тема касаеща автомагистралата, а ми се струва полезно да има такава, за да се систематизира информация за нея. Особено, коагато възникват затруднения по нея.
Исках да споделя, че последните няколко седмици има затруднения при движението на пътен възел "Драгичево". Извършват се ремонтни дейности, като се оказа, че се поставя осветление на "детелината", което е чудесно, за всички минаващи от там през тъмната част от денонощието.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АМ Люлин - състояние и обстановка
не съм на 100% по темата .... но слизането от тази АМ при Суходол в посока караулката на Люлин е доста разбито, както и северната дъга на околовръстното - има ями колкото гума 15-ка да застане права вътре 

-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АМ Люлин - състояние и обстановка
То зависи докъде си тръгнал,но на разклона за Радомир правят разкопки за новия Лот на АМ.Магистрала-Слънцеее...от Никъде,за някъде...направо ми се дорева като се връщахме от някъде и стигнахме Филиповци(Никъде)...не че не минавам всеки ден оттам.