Инфо за пътуване София-Бран (Румъния)
- pavel_12
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Инфо за пътуване София-Бран (Румъния)
Сетих се да ви попитам дали ми трябва зелена карта за Румъния ?
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Да трябва ти.
- pavel_12
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря Ви за отговорите и помоща 
Карам с акт, но принципно до 4 януари трябва да си взема талона. Ако не успея да го взема и се наложи да ми презаварят акта за още един месец, ще е проблемно ли да карам с него в Румъния и недай си боже, ако ме спрат тамошните полицаи каква роля ще изиграе акта
Дали ще знаят какво е това, как ще реагират. Някой колега имал ли е такъв проблем 
Благодаря още веднъж на всички

Карам с акт, но принципно до 4 януари трябва да си взема талона. Ако не успея да го взема и се наложи да ми презаварят акта за още един месец, ще е проблемно ли да карам с него в Румъния и недай си боже, ако ме спрат тамошните полицаи каква роля ще изиграе акта

Благодаря още веднъж на всички

- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
Няма да го показваш. Синия талон важи само и единствено на територията на Р. България. Аз преди да тръгна към Германия имах атк за отнемане на книжката за 1 месец. Наказателното постановление не беше излязло и напуснах страната преди това. По-късно си изпратих книжката към България, изтече ми наказанието и си я взех обратно. Дали ще караш с акт или със синьо талонче няма значение ( по принцип не трябва да ти го искат ), освен ако не се заядът нещо, но акта си е на български не на румънски 

някой вадил ли си е онлайн румънска винетка да даде подробни детайли?