Шумен -Велико Търново

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
levonik
Автомобил: T3 Caravele D
Двигател: CS 1985

Шумен -Велико Търново

Мнениеот levonik » Нед 05 авг 2012 22:37

Здравейте! Ще пътувам Балчик- Троян, а чичко Гугъл ме замота за пътя Шумен-Търново. Дава препоръчителен път не през Търговище и Омуртаг, както очаквах, а през Стражица и Попово. Помня, че като студент във ВТУ съм пътувал точно по него, но моля за актуална информация за състоянието му и препоръка!

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Шумен -Велико Търново

Мнениеот drmilendd » Пон 06 авг 2012 7:54

Караш си по царския път, след шумен (посока София) има кръстовище за софия - наляво. Има големи табели. Хващаш го пъто и това е. Кво попово кви пет лева.

Седят си две баби пред къща в края на селото. Пред тях минава лъскав джип, уверено завива пред тях и скача в дерето.
- Ето още един с жипиес - казва едната баба на другата

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Шумен -Велико Търново

Мнениеот kris11 » Вто 07 авг 2012 7:23

[quote="levonik"]Здравейте! Ще пътувам Балчик- Троян, а чичко Гугъл ме замота за пътя Шумен-Търново. quote]
От Варна имаш 2 начина :
1. По стария път за Девня и докато се качиш на магистралата край Н.Рилски
2.По магистралата и после слизаш пак на стария път за Девня преди моста.
Шумен -Търговище.
След слизане от магистралата до Шумен и на отбивкта за КАТ ШУмен и Университета има ново кръгово . Става тапа. Около 5 км и след него има полицаи - скорост и пеминаване на непрекъсната линия. Поемаш към Търговище. В с. Пробуда преди месец имаше ремонт на пътя- не вярвам да са свършили.Търговище - околовръстното - пак има ново кръгово/за отбивката към Разград/ След Еко- то спазвай скоростта ,чак до края на вилната зона.
В Търново е малко объркващо заобикалянето но като гледаш табелите ще се оправиш.
Да благодаря

Върни се в “Пътеводител”