София - Южното Черноморие
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
София - Южното Черноморие
Колеги както много от вас ще пътувам до Южното Черноморие. До Ямбол ясно - магистрала
.След това как се хваща към Петолъчката директно(това лесния въпрос).Знам и ,че има директен път от Ямбол до Южното Черноморие(Царево) - някой знае ли от къде се минава ,как е в сезона и какво е състоянието му?

- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
Re: София - Южното Черноморие
В неделя пътувах от Стара Загора до Черноморец , то пак е натам.По магистралата до отбивката за Ямбол от там Веселиново - само там е малко кофти пътя но пък е спокойно.Иначе по целия път до петолъчката са положили нов асвалт и се пътува добре.Всички на магистралата продължиха към Сливен и от там е доста по натоварено...
П.С. Сега петолъчката от понеделник разбрах, че е станала кръгово
и вече пътуващите по т.н. царски път Бургас-София не са с предимство..
П.С. Сега петолъчката от понеделник разбрах, че е станала кръгово

Последна промяна от ДАНЧО на Сря 22 авг 2012 15:06, променено общо 1 път.
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).
Няма никъкви проблеми, аз така пътувах към Царево. Няма смисъл да се набутваш да минаваш през Ямбол, пътя е много гаден(поне до колкото знам от познати минавали от там тази година).
Няма никъкви проблеми, аз така пътувах към Царево. Няма смисъл да се набутваш да минаваш през Ямбол, пътя е много гаден(поне до колкото знам от познати минавали от там тази година).
- ivo_kostov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,кога смяташ да пътуваш?
ако е преди петък то накрая на магистралата поемаш към Ямбол,няколко километра са от магистралата,точно преди да се влезе в града се завива наляво(главен път е и с предимство)това е околовръстното на Ямбол има си и табела "Бургас",накрая на това околовръстно пак наляво и минаваш село Веселиново(само в това село е малко по лош пътя но това са 2-3 км.) след това Зимница и цъфваш на Петолъчката,в кръговото,надясно и газ към Бургас.
Чета днес,че се канят да отворят магистралата в посока Бургас до Зимница в петък(а в неделя ще я пуснат и в посока София отсечката)ако това е така,въпроса откъде е излишен.
Не се отклонявай към Сливен,пътя е по лош,по натоварен и по дълъг!
Леко пътуване и приятна почивка!!!
ако е преди петък то накрая на магистралата поемаш към Ямбол,няколко километра са от магистралата,точно преди да се влезе в града се завива наляво(главен път е и с предимство)това е околовръстното на Ямбол има си и табела "Бургас",накрая на това околовръстно пак наляво и минаваш село Веселиново(само в това село е малко по лош пътя но това са 2-3 км.) след това Зимница и цъфваш на Петолъчката,в кръговото,надясно и газ към Бургас.
Чета днес,че се канят да отворят магистралата в посока Бургас до Зимница в петък(а в неделя ще я пуснат и в посока София отсечката)ако това е така,въпроса откъде е излишен.
Не се отклонявай към Сливен,пътя е по лош,по натоварен и по дълъг!
Леко пътуване и приятна почивка!!!
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
zografski написа:Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).
Идеален е пътя през Ямбол и Веселиново, а и май днес са открили участъка на магистралата до още някакво село по пътя. Тъй че няма нужда да се ходи до Сливен
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
maxpayne написа:zografski написа:Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).
Идеален е пътя през Ямбол и Веселиново, а и май днес са открили участъка на магистралата до още някакво село по пътя. Тъй че няма нужда да се ходи до Сливен
Да и аз прочетох нещо такова в нета, но не разбрах от днес ли го пускат или тези дни се очаква да го пуснат.