София - Южното Черноморие

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

София - Южното Черноморие

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 22 авг 2012 14:55

Колеги както много от вас ще пътувам до Южното Черноморие. До Ямбол ясно - магистрала :lol: .След това как се хваща към Петолъчката директно(това лесния въпрос).Знам и ,че има директен път от Ямбол до Южното Черноморие(Царево) - някой знае ли от къде се минава ,как е в сезона и какво е състоянието му?

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Re: София - Южното Черноморие

Мнениеот ДАНЧО » Сря 22 авг 2012 15:03

В неделя пътувах от Стара Загора до Черноморец , то пак е натам.По магистралата до отбивката за Ямбол от там Веселиново - само там е малко кофти пътя но пък е спокойно.Иначе по целия път до петолъчката са положили нов асвалт и се пътува добре.Всички на магистралата продължиха към Сливен и от там е доста по натоварено...

П.С. Сега петолъчката от понеделник разбрах, че е станала кръгово facepalm и вече пътуващите по т.н. царски път Бургас-София не са с предимство..

Последна промяна от ДАНЧО на Сря 22 авг 2012 15:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 22 авг 2012 15:05

Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).
Няма никъкви проблеми, аз така пътувах към Царево. Няма смисъл да се набутваш да минаваш през Ямбол, пътя е много гаден(поне до колкото знам от познати минавали от там тази година).

Потребителски аватар
ivo_kostov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_kostov » Сря 22 авг 2012 19:20

Колега,кога смяташ да пътуваш?
ако е преди петък то накрая на магистралата поемаш към Ямбол,няколко километра са от магистралата,точно преди да се влезе в града се завива наляво(главен път е и с предимство)това е околовръстното на Ямбол има си и табела "Бургас",накрая на това околовръстно пак наляво и минаваш село Веселиново(само в това село е малко по лош пътя но това са 2-3 км.) след това Зимница и цъфваш на Петолъчката,в кръговото,надясно и газ към Бургас.
Чета днес,че се канят да отворят магистралата в посока Бургас до Зимница в петък(а в неделя ще я пуснат и в посока София отсечката)ако това е така,въпроса откъде е излишен.
Не се отклонявай към Сливен,пътя е по лош,по натоварен и по дълъг!
Леко пътуване и приятна почивка!!!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 23 авг 2012 15:48

zografski написа:Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).
Няма никъкви проблеми, аз така пътувах към Царево. Няма смисъл да се набутваш да минаваш през Ямбол, пътя е много гаден(поне до колкото знам от познати минавали от там тази година).

Идеален е пътя през Ямбол и Веселиново, а и май днес са открили участъка на магистралата до още някакво село по пътя. Тъй че няма нужда да се ходи до Сливен

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 23 авг 2012 15:53

maxpayne написа:
zografski написа:Ами аз лично бих ти предпоръчал да си караш от магистралата до края и си ловиш към Сливен (към петолъчката).

Идеален е пътя през Ямбол и Веселиново, а и май днес са открили участъка на магистралата до още някакво село по пътя. Тъй че няма нужда да се ходи до Сливен

Да и аз прочетох нещо такова в нета, но не разбрах от днес ли го пускат или тези дни се очаква да го пуснат.

Върни се в “Пътеводител”