Когато загине човек ВИНАГИ Е МНОГО зле,колега микроелемент,ти не мислиш ли така! Винаги ме вбесяват катаджиите като ме питат "Къде работиш" ВМЕСТО ДА СА НА пътя и да ни пазят от камикадзета. Не разговарям с тях по никакъв повод!
мисля колега и мисля че съм бил на достатъчно ПТП-та с фатален край.Имах в предвид дали наистина са захвърлили тялото така безотговорно...жалко за момичето
Жалко е за момичето, но установявам, че по-рано от предвиденото се показаха летните шофьори и става мазало. За 10 дни пътувах 8 пъти до столицата, не ми стига акъла да запомня всичките простотии на които се нагледах! Ако изех видеорегистратор сигурно щеше да ми трябва един от сървърите тубето за да кача всичко! За три дни около светофара. на ломски форт овършаха почти всички знаци, а камарата от стъкларии и пластмаси сигурно стана цял кубик. Та сигурно и тоя шофер не си е направил сметката колко точно му държат зимните гуми на мокро или летните гуми на заледено, щото тук при мен е -2 градуса и е замръзнал асфалта, в софия сигурно е същото
Колега, не мисля, че ние сме хората дето могат да критикуват, и затова не те цитирам, даже не исках да пиша! Но никой не си знае съдбата, дори и с 50км/ч да караш, не се знае какво може да стане, даже и със зимни гуми да си! Ако е писано на глава, на камък не ходи! Не защитавам никой, но господ е решил макър ......... просто не се знае какво е станало! Peace! Лека и пръст на момичето :(
А мен ме вбесяват ОЛИГОФРЕНИТЕ ДА НЕ КАЖА УБИИЦИТЕ и в този форум които постоянно реват как са ги снимали гадните катаджии със 50+км в населено място и сега имат да плащат глоби горките или да останат без книжки. Искренно им пожелавам те да са на асфалта другия път вместо момичето/да почива в мир/