Тежка катастрофа в Дружба 1
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Тежка катастрофа в Дружба 1
Днес преди обяд стана много тежка катастрофа в Дружба ,пред Шел.За жалост едната кола беше черен Голф 2, от който със сигурност не става нищо
Дано само не е някой колега от форума.надявам се също така да няма много пострадали въпреки че двете коли бяха зверски смачкани и ми се струва че са се ударили челно при това с голяма скорост
.Дано хората да са живи и здрави.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днеска за малко и мойта кола да стане тоталка карах до Метро и след Горубляне на Байра към локалното на Метро един Фокус изпреварваше с бясна скорост и едвам се прибра в неговото си платно. Има лек завой пътя, затова него видях от далече и се разминахме буквално на два пръста разстояние, добре, че реагирах и карах с 40км.
А бе въобще пълно е нещастници по пътя, на тоя бих му изкривил кабела дето ми седи под седалка в главата без да се замися.
Точно 300метра след това малко пред Метро една жена караше в насрещното точно срещу мен добре, че и свирнах и почти спрях иначе си щеше да ме нацепи без да забележи, че кара срещу мен в мойто платно
Как може да си толко зле, да караш в насрещното и да виждаш колите и да нямаш никаква реакция.
Ебаси изкуфелите хора, тука за няколко дена имам 5критични ситуаци при положение, че карам внимателно спазвам дистанция, скорост и т.н и не е в мен вината.
А бе въобще пълно е нещастници по пътя, на тоя бих му изкривил кабела дето ми седи под седалка в главата без да се замися.
Точно 300метра след това малко пред Метро една жена караше в насрещното точно срещу мен добре, че и свирнах и почти спрях иначе си щеше да ме нацепи без да забележи, че кара срещу мен в мойто платно
Как може да си толко зле, да караш в насрещното и да виждаш колите и да нямаш никаква реакция.
Ебаси изкуфелите хора, тука за няколко дена имам 5критични ситуаци при положение, че карам внимателно спазвам дистанция, скорост и т.н и не е в мен вината.

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател: