става въпрос за светофара на пресечката на Г.М Димитров с пътя на 94
не знам как е в другите посоки,
но идвайки от картинга, вече секцията за наляво си свети сама,
Демек когато двете за направо са зелено, лявата е червено
и обратното
Опашката стига чак 100 след картинга, но май-минава за същото време както преди, тъй като отсреща колите са спряни и ляво се зима без чакане.
Сменили са подредбата на светофара на Дианабад и Студ. Град
Re: Сменили са подредбата на светофара на Дианабад и Студ. Г
dude написа:става въпрос за светофара на пресечката на Г.М Димитров с пътя на 94
не знам как е в другите посоки,
но идвайки от картинга, вече секцията за наляво си свети сама,
Демек когато двете за направо са зелено, лявата е червено
и обратното
Опашката стига чак 100 след картинга, но май-минава за същото време както преди, тъй като отсреща колите са спряни и ляво се зима без чакане.
аха едно добро решение което са могли да доразвият като разрешат десния завой на перпендикулярно идващите . а това че продължават "тарикатите", които правят ляв завой през средната лента и задръстват движението не ми се говори .....бой им е малко
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:А нещо маркировка, знаци?
Защото до момента от крайната лява лента се продължаваше и направо.. та сега става кофти че много народ ще се подлъже да се нареди там а няма да може да треъгне или пък ще блокира движението на завиващите.
е то се случи същото с мераклии да завиват наляво от средна лента
аз просто си продължих напред и после след сетофара хвана уличката през квартала и айде на тръговска лига
- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес светофарът пред Строителния техникум светна едновременно за направо и за ляв завой (както е било винаги).
P.S. Бобо, не се заяждам. Възможно е по правило да трябва всички светофари за ляв завой да са отделени, но в действителност нещата не стоят така. Има и други светофари, които мога да дам за пример, но едва ли има смисъл...
P.S. Бобо, не се заяждам. Възможно е по правило да трябва всички светофари за ляв завой да са отделени, но в действителност нещата не стоят така. Има и други светофари, които мога да дам за пример, но едва ли има смисъл...