System_error написа:Здравейте!
Ще пътувам от Силистра - Русе - В.Търново. Не видях на първо четене маршрута, та затова ползвам тая тема
Благодаря на отзовалите се!
Маршрута е натоварен както ти казаха, това е пътя от хаин боаз до Русе и с камионите минаваме от там. Като идваш към Русе участъка от Дряново почти до бяла е неравен(няма дупки но е неравен). Не знам колата ти може да е комфортна, с камиона намалям че имам чувството че ще гръмне възглавница и не ми е приятно да ме "джаса" ремаркето. Спазвай ограниченията защото вардят с камери, много от колегите изгоряха. Участъка от Бяла до Русе е добър, от волово нататък настилката е нова. За да не те настигат камионите караш с 95-100, ограничени са на 90, давай им път при първа възможност, не се опитвай да ги бавиш, както знаеш съобразяваме се с тахографа, време за шофиране/работен ден и т. н. Скоро попаднах на един индивид със една малка количка от типа на смарт(не знам какво беше), на Витиня беше решил че ще кара в дясната лента с 60км/ч, като има забрана за движение в средна и лява лента за товарните автомобили, така че няма как да го изпревара и ми уби инерцията само защото така е преценил.