Магистрала Тракия - Виноградец - Карабунар - Бошуля - Пазарджик - Кричим ?
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Магистрала Тракия - Виноградец - Карабунар - Бошуля - Пазарджик - Кричим ?
Какво е състоянието на този маршрут?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Sharan 7M
- Двигател: AFN
Re: Магистрала Тракия - Виноградец - Карабунар - Бошуля - Пазарджик - Кричим ?
Тракия е постоянно в ремонт на участъци. Последно миналия понеделник пуснаха ремонтиран участък след тунела (в посока Пловдив), до петък нямаше маркировка, сега не знам.
Преди тунела на 2 места уж ремонти (без ремонтните бригади, обаче) - едното верднага след Църна маца, другото малко преди мотел Ихтиман. Ограничение и често патрулки.
Иначе, амо не си слагал койлове на Голфа - кара се!
По-опасните дупки са запълнени.
Отклонението за Пазарджик съм минавал преди година и повече - беше добре, сега не знам. През Пловдив, обаче, си е о.к. пътя до Пазарджик.
Ако всъщност ще ходиш до Кричим, по-добре продължи до Пловдив и от там Околовръстното (ако може да се нарече такова) и хващаш пътя за Пещера. На едно Y-образно кръстовище завиваш наляво, надясно е Пещера. Малко след това почва гаден паваж в Куртово, но е за кратко.
Миналия месец на 2 пъти трябваше да ходя до Девин - само в Куртово Конаре имах забележки към пътя.
Ама аз съм със служебен транспорт и не съм капризен, де!
Преди тунела на 2 места уж ремонти (без ремонтните бригади, обаче) - едното верднага след Църна маца, другото малко преди мотел Ихтиман. Ограничение и често патрулки.
Иначе, амо не си слагал койлове на Голфа - кара се!

Отклонението за Пазарджик съм минавал преди година и повече - беше добре, сега не знам. През Пловдив, обаче, си е о.к. пътя до Пазарджик.
Ако всъщност ще ходиш до Кричим, по-добре продължи до Пловдив и от там Околовръстното (ако може да се нарече такова) и хващаш пътя за Пещера. На едно Y-образно кръстовище завиваш наляво, надясно е Пещера. Малко след това почва гаден паваж в Куртово, но е за кратко.
Миналия месец на 2 пъти трябваше да ходя до Девин - само в Куртово Конаре имах забележки към пътя.
Ама аз съм със служебен транспорт и не съм капризен, де!

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Магистралата е ясна, интересуваме след нея пътя.
Мога да дам моите 2 стотинки по темата - от разклонението на магистралата до Карабунар пътя е перфектен, сравнително редовно минавам. Една идея с по-острички криви и тесен в завоите, но с повече внимание стават нещата. Мисля, че съм минавал и до Пазарджик, но понеже не бях водач смътно си го спомням, че си беше ок и там.
Ако караш по отсечката Пазарджик - Пловдив към Кричим, там е правен преди 2-3 години пътя, широк и прав.
Ако караш по отсечката Пазарджик - Пловдив към Кричим, там е правен преди 2-3 години пътя, широк и прав.
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
От Пазарджик до Кричим има три маршрута без да се кара до Пловдив, но аз бих препоръчал следния: А1 - Пазарджик - Стамболийски - Куртово Конаре - Кричим. Ако разбира се колегата трябва да мине през Карабунар, да и от там до Пазарджик пътя си е супер само,че през Септември, Лозен и Звъничево, през Бошуля не знам как е . И очите на четири за триножници и стриктно спазване на ограниченията. В Куртово К. е паваж ама не е драма.