Касел-Антверпен
Касел-Антверпен
Koлеги , някой от вас да знае колко е приблизителното разстояние между тези два града
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Само да уточня - Касел се пише така Kassel, а гледам че колегата е писал Kasel, което е в същност Казел.
Знам го от собствен опит. Един разбирко от немското БДЖ така беше качил майка ми на влака за Казел, вместо за Кассел а разстоянито можду тях е има-няма 500КМ. Едното е до границата с Люксембург, а другото в северен Хесен.
Знам го от собствен опит. Един разбирко от немското БДЖ така беше качил майка ми на влака за Казел, вместо за Кассел а разстоянито можду тях е има-няма 500КМ. Едното е до границата с Люксембург, а другото в северен Хесен.
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам дали тука има Рудолф Лоджистик Груп, даже не съм чувал, но има завод на VW. Даже познавам хора дето работят там.
Междодругото това е и най-голямото производствено хале в Европа.
Правят скоростните кутии, дифeренциали и т.н. части за VAG.
Edit: сега погледнах, наистина има R & S LOGISTIK RUDOLPH & KRETSCHMER GMBH & CO. KG в Касел, но в тоя случай колегата горе ти е подал грешно града
Междодругото това е и най-голямото производствено хале в Европа.
Правят скоростните кутии, дифeренциали и т.н. части за VAG.
Edit: сега погледнах, наистина има R & S LOGISTIK RUDOLPH & KRETSCHMER GMBH & CO. KG в Касел, но в тоя случай колегата горе ти е подал грешно града

Тази фирма Рудолф Транспорт се занимава с доставка на части от различните заводи , където се правят частите до местата , където сглобяват колите(и доколкото знам складовете им се намират точно срещу завода на ФВ).А всъшност 50% от шофьорите в тази фирма са българи и фирмата ни се занимава с подбора им