Глобите в ЕВРОПА
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Глобите в ЕВРОПА
За тез дето ще пътуват,да знаят ако сгафят колко ще требе да платят.Там обжалване в съда не минава както при нас!!!http://news.automedia.bg/read/2445.html
Re: Глобите в ЕВРОПА
в Словакия не си бях купил винетка, искаха ми 300 евро, внимавай с винектките! За скорост никога не са ме спирали и нямам идея дали и къде дебнат изобщо, просто внимаваш да не си най-най-бързия
- jivkojj
- Автомобил:
- Двигател:
В Германия си пресичат пешеходци на червено, но не съм забелязал да се впечатляват полицистите, хем пред тях го правят. По кръстовищата има камери и следят дали минаваш на червено, но един път една буклуджийска кола си мина като пич, но не обърнах внимание дали снимат.
Общо взето обаче никой не се бута от дясно да те изпревари на кръстовище при ляв завой както е в БГ практиката и затова е спокойно. Предполагам че за такива идиоти има зловещи глоби, пък и е признак на простотия и затова.
Общо взето обаче никой не се бута от дясно да те изпревари на кръстовище при ляв завой както е в БГ практиката и затова е спокойно. Предполагам че за такива идиоти има зловещи глоби, пък и е признак на простотия и затова.