Опасна дупка

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Persefona
Пололизирана
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Persefona » Вто 04 дек 2007 11:06

АУУУУУ! Тази дупка още си стои там (поправка яма :shocked )! Аз преди седмица минах оттам, един беше направил грешката да включи трета преди дупката и се беше размазал доста сериозно. :banghead:
Пнякога имам чувството, че ги запълват с пясък :олелеее
Така и с една дупка на Ботевградско шосе, точно на моста преди сервиза на Опел, посока центъра. Миналата година поне едно 30 коли си потрошиха джантите в нея преди да се направи нещо. И сега като минавам оттам, виждам, че пак се отваря :horror: ,по средата между лява и средна лента. :!: :!: :!:
Като навали сняг пак ще стане весело по улиците на София.............. :bishop :Bulgaria

Потребителски аватар
rymo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rymo » Вто 04 дек 2007 16:38

Geleto написа:Предлагам темата да стане важна!

:да:

Вчера между 19:30 и 20:00 часа на бул. Петко Ю. Тодоров в посока Сребърна, малко преди кръстовището с бул. Г. Делчев, вдясно близо до офиса на Биохим- дупка, по-скоро шахта без капак...маркирана с регламентираните от закона парчета от кашони, клонки и други силно сигнални предмети.
...тези дни ще ходя и данък да плащам...за чий ... :evil:

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Чет 06 дек 2007 1:42

Колеги,внимавайте на околовръстното между Симеоново и разклона за Бистрица, малко след ОМВ посока Младост,има два кратера един до друг и още доста малки и големи дупки :evil:
та случката от преди малко е следната: отивам да закарам мойта приятелка и се движа по околовръстното между Симеоново и Бистрица посока арена младост с около 40-50км/ч,сняг вали,мокро и т.н., по едно време гледам едни сини фарове зад мен и така поне с двойна на моята скорост ме изпреварва мерцедес GL и си мисля "тоз пък закъде се е засилил точно тук,като е пълно с дупки"?! както и да е, изпревари ме и аз наближавайки светофара на разклона за Бистрица, гледам някакъв спрял на аварийки на спирката на 111, минавам покрай него и гледам същия GL с разцепена предна дясна гума :shock

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 06 дек 2007 16:09

Най мразя дупката,то по скоро е пропаднал пътя де,като влизаш от цариградско във локалното на Плиска/от страната на кино Изток/ и правиш веднага десен завой,просто е невъзможно да не опраскаш я гума я джанта я и двете :?

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

драгалевци - симеоново

Мнениеот daemon » Чет 06 дек 2007 16:18

много внимавайте при минаване по тоя маршрут! около комплекса MAX и след него посока симеоново е нещо страшно, има поне десетина дупки дълбоки 20-30см или направо липсваща част от платното.... и обикновенно са маскирани като локви...

Потребителски аватар
Shtukata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: драгалевци - симеоново

Мнениеот Shtukata » Съб 08 дек 2007 9:13

daemon написа:много внимавайте при минаване по тоя маршрут! около комплекса MAX и след него посока симеоново е нещо страшно, има поне десетина дупки дълбоки 20-30см или направо липсваща част от платното.... и обикновенно са маскирани като локви...

Там е просто уникално!
също така много внимавайте и на самия мост до Макса
Тук важи правилото:
Всяка локва - потенциална дупка :!:

Потребителски аватар
OCTAVIA_TDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OCTAVIA_TDI » Съб 08 дек 2007 10:50

също при слизане от цариградско при горубляне след практикер в посока центъра нали се слиза под моста . Там на този разклон има 1 голяма по цялата дължина на пътя в ляво май е по плитка но 1 приятел изкриви джантите там.

Върни се в “Пътеводител”