! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Днеска на път с 4 ленти, по две на посока аз си карам в лявата и в дясната камионче... в насрешното друго камионче излиза от уличка и влиза в лявата лента защото имаше паркирали коли, както си карам и една мутряга с няково ауди лети срещу без.... ама буквално не го болеше оная работа, че имаше някой срещу него... спрях почти изцяло до 20 км/ч за да дам път на шефа... леле тоя беше егати селяндура... абе то дори и селяните ще се обидят ся... тоя си беше просто куха мутра за мен...
-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Опел корса С 8996 управляван от дебел,мазен,гнусен селянин успя да ми вкисне настроението за 15 минути,след като си изхвърли празната кутия от цигари на бул.Цветан Лазаров в средна лента
Как може ,когато кутията е пълна да не им пречи на пушачите,но свършат ли цигарите,тази, същата кутия все едно е напоена с някаква страшна отрова и гледат веднага да я разкарат(макар и не в кофата)
Как може ,когато кутията е пълна да не им пречи на пушачите,но свършат ли цигарите,тази, същата кутия все едно е напоена с някаква страшна отрова и гледат веднага да я разкарат(макар и не в кофата)
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
в подлеза на люлин един от "добрите шофЬори" с джип реши да мине между мен и изравния с мен трамвай тъй като не го очаквах му се наложи да ми бибибка да не взема да ускоря в този момент да остане пред трамвая
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Първо този, който така му се люлееше стоката от вятъра не ми се тръгваше да го изпреваря...

После след Нова Загора като удари една градушка и такъв порой, чистачките на последна степен не смогват колона с 30-40 и в двете посоки, но въпреки това имаше безсмъртни които изпреварваха в този порой и благодарение на ниската скорост на колоните отбиваха коли в банкета да си проправят път напред, такива рискови изпреварвания
След малко като се поукроти времето и скоростта на колоната се вдигна 80-90-100 и си карам, гледам едни жълти фарове на задната ми броня и препира да минава напреде, нае се и гледам жигулка викам си това някой младеж рейсър ли ще е с тая жигула, гледам дядо до него баба и отзаде внуче
и не само мене... опатка си ни половината колона, тръгне ли отпред на завой МЛ да изпреварва, дядето и той след него газ 

После след Нова Загора като удари една градушка и такъв порой, чистачките на последна степен не смогват колона с 30-40 и в двете посоки, но въпреки това имаше безсмъртни които изпреварваха в този порой и благодарение на ниската скорост на колоните отбиваха коли в банкета да си проправят път напред, такива рискови изпреварвания

-
- Автомобил: Passat B2 _ Passat B5 _ Octavia 2
- Двигател: JN _ ACK _ BMM
arrougance написа:Днес една мома точно на светофара на пощата в Пловдив в посока от тунела към ПУ-то.Тая незнайна госпожица спря на въпросния светофар (да подчертая, че секцията на светофара е валидна единствено за тия, които правят ляв завой) , ама така спря със спирачки до доло,тоя пред мен спира и той инцидентно и аз в последния момент виждам кво се случва.Едвам се шмугнах между този пред мен и един бакшиш отляво...После до ПУ-то съм и надувал клаксона на тая МИС.
На мен ми се случи ходене до Пловдив скоро и от другата страна на тунела (не от към пощата) пак има такъв светофар. Карам си спокойно и унесено си слушам една песничка, когато изведнъж гледам в лявата лента спряла кола и гледам нагоре ... първото което виждам е червен светофар на средата на пътя... добре, че колите отзад имаха добри спирачки и спазваха дистанция. Чак като спрях, видях мижавия светофар отсрани на пътя който светеше зелено за направо. То не беше свирене и викане отзад, голяма глупост направих и после цял ден си повтарях колко съм глупав. Сега като видя повече светофари започвам да се чувствам леко несигурен, дори и на места които съм ги минавал стотици пъти.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
ma_in написа:arrougance написа:Днес една мома точно на светофара на пощата в Пловдив в посока от тунела към ПУ-то.Тая незнайна госпожица спря на въпросния светофар (да подчертая, че секцията на светофара е валидна единствено за тия, които правят ляв завой) , ама така спря със спирачки до доло,тоя пред мен спира и той инцидентно и аз в последния момент виждам кво се случва.Едвам се шмугнах между този пред мен и един бакшиш отляво...После до ПУ-то съм и надувал клаксона на тая МИС.
На мен ми се случи ходене до Пловдив скоро и от другата страна на тунела (не от към пощата) пак има такъв светофар. Карам си спокойно и унесено си слушам една песничка, когато изведнъж гледам в лявата лента спряла кола и гледам нагоре ... първото което виждам е червен светофар на средата на пътя... добре, че колите отзад имаха добри спирачки и спазваха дистанция. Чак като спрях, видях мижавия светофар отсрани на пътя който светеше зелено за направо. То не беше свирене и викане отзад, голяма глупост направих и после цял ден си повтарях колко съм глупав. Сега като видя повече светофари започвам да се чувствам леко несигурен, дори и на места които съм ги минавал стотици пъти.
Не се тревожи, по-добре да намалиш и да си сигурен, все пак неможе да знаеш всеки светофар наизуст!
и аз имах подобна случка, тва е идиотизъм ИЗВЪН пътя, на ония дето слагат светофарите, редят знаците и т.н.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изглежда в този район е често срещано !

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
doaiena написа:п.п Не знам за новия метод на застрахователите за по-високи таски за автомобили от Перник, но този беше с Софийска регистрация!
Перник е единствено място на света където могат да те ударят отзад докато караш в насрещното.
Карам културно, много рядко ми се случва да засега или нещо такова и не мога да обясня защо го правя, но е много рядко и съжалявам за това.
НО, нервите ми не издържат. Карам пасат с несофисйка регистрация и ако видите някой да вилнее с кози крак на някой светофар - значи съм аз.
Всеки ден пътувам по 2 часа до работа и обратно и понякога наистина, и не мога да изброя малоумниците.
Понякога се оглеждам и гарантирам че тези фаувета със стикерите карат по-културно. Надявам се и аз да давам пример и още повече се надявам да има ефект от това.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Колеги много идиоти има по пътя и ще продалжава да ги има!!
Да ви разкажа моя случай онзи ден понеже съм от Дупница и пътувам към Сапарева баня и си карам със 60 някаде Пасаторче б3 1.8 моно комби и влизам в един завой на ляво и гледам пред мен едно пежо 406 седан зелено а пред него една каруца, виждам че отсреща идва кола и си правя сметката като се разминем да изпреваря каруцата и пежото и си пускам мигача доста от рано разминавам се с колата от среща и минавам в лявото платно тамън подминавам задницата на пежото се пуска мигач и се влиза в мойто платно
. Няма проблем не ме е видял простено е изпреварам каруцата и тръгвам да изпреварам и пежото защото се моташе нещо пред мене
иравних се с него и кога гледам вътре ЖЕНА не се очудих и както си се бях изравнил настапи колата и гас ама и аз напирам и тя не дава простотията е голема в закона такова нещо се наказва мам.. .. . Това се казва човек от село никой не може да кара пред тях те трябва да са 1-ви.
Пазете се по пътищата и умната!
Поздрави от Дупница
Да ви разкажа моя случай онзи ден понеже съм от Дупница и пътувам към Сапарева баня и си карам със 60 някаде Пасаторче б3 1.8 моно комби и влизам в един завой на ляво и гледам пред мен едно пежо 406 седан зелено а пред него една каруца, виждам че отсреща идва кола и си правя сметката като се разминем да изпреваря каруцата и пежото и си пускам мигача доста от рано разминавам се с колата от среща и минавам в лявото платно тамън подминавам задницата на пежото се пуска мигач и се влиза в мойто платно

Пазете се по пътищата и умната!
Поздрави от Дупница
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
'marieta.toleva' @ Jul 22 2009, 13:13 написа:Здарвейте на всички регистрирах се тук за да поднеса огромните си благодарности на един голям човек в буквалният и преносният смисъл който днес може би ми спаси живота .
Случката е следната :
Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Уплаших се много едвам си разкопчах колана и около минута се мъчих да отворя вратата защото беше заяла в този момент се появи говедото което ме удари и задърпа вратата и я отвори след което буквално ме хвана за косата и ме извлече от вътре като пране от пералня и започна да ми крещи и да употребява епитети които смятам да ви спестя започна да ми обяснява как съм си купила Мерцедес за много хиляди евро като същевременно ме блъскаше в колата .
В същото време от пътя за Филиповци и Люлин (действието се развива в квартал Суходол) излезна една кола Ауди и мина покрай нас но след 20-30 или 50 метра с някакъв зверски рев се завъртя в обратна посока и тръгна към нас звуците които издаваше бяха ужасяващи когато спря до на все едно всечките гуми и се спукаха едновременно така изсъска.
От колата слезна един ОГРОМЕН мъж ама не просто ОГРОМЕН ами направо плашещо голям и тръгна към нас в този момент говедото което ме удари ме пусна и извади пистолет насочи го към големият човек и се развика какъв бил той за за какво бил спрял и да се маха обаче Грамадата (наричам го така защото така и не разбрах как се казва) си вървеше съвсем невъзмутимо към него и само промърмори нещо от сорта на
Ей сега ще разбереш кой съм
После всичко се случи като на филм с един скок беше вече до него и с един единсвен ритник му изби пистолета от ръката и после с някакъв много странен удар все едно забива пирон го удари по главата и онзи все едно умря ни дума ни вопъл ни стон после го нарами като пазарска чанта и го завлече при Мерцедеса отвори багажника и го напъха вътре и пак затвори .
Гиганта се приближи до мен попита ме дали съм добре и има ли ми нещо дали имам нужда от лекар обясних му че съм добре и само съм уплашена .
Докато се разиграваше цялата тази сцена от моята корсичка започна да излиза пушек от багажника а колата ми е с газово тогава Гиганта се затича към неговата кола и се върна с пожарогасител започна да пръска с него и се вдигна невъобразима пушилка
По това време там трафика е много натоварен и въпреки всичко никой не спря да помогне въпреки дима и пушилката които се вдигнаха след като свърши пожарогасителя установихме че колата не е загасена все още Гиганта отиде пак до неговата кола и се върна с още един и започна пак да пръска и слава богу успя да я загаси след това пак отиде до колата си премести я така че да не пречи и се върна с един триъгълник връчи ми го с думите :
Отивай да го сложиш ей там
Като се върнах вече говореше по телефона с полицията и обясняваше каво се е случило след като приключи с разговора пак се поинтересува дали съм добре и дали наистина нямам нужда от лекар и ме успокои че ще изчака с мен докато дойде полицията .
Полицията дойде завидно бързо за няма и 10 минути не знам какво им беше казал по телефона но когато дойдоха останах с убеждението че се познават защото се здрависаха с него и започнаха да го разпитват какъв е случая той им го обясни на две на три и ги заведе до багажника на мерцедеса отвори го и извади онзи боклук все едно си вади пазарската чанта показа им и пистолета къде е паднал оказа се газов при това без патрони в него също така се оказа че комплексара с мерцедеса е доста наквасен.
След като приключи с обясненията дойде отново при мен попита ме може ли с още нещо да ми помогне и се извини че трябва да тръгва защото го чакали доста клиенти Просто невероятен ЧОВЕК !!!
Това е историята в кратката и версия другото е без значение за целият си 47 годишен живот не съм срещала такъв човек отзивчив внимателен и готов да помогне на всяка цена без значение дали познава човека на който помага дано да има повече такива Българи като него .
Този интернет адрес го видях на едни етикетчета залепени на колата му докато чакахме полицаите имаше и още нещо RIP Lonikar или нещо подобно колата му е Ауди сиво модела не го знам но издава страшни звуци като се движи все едно непрекъснато пука гума полицаите ми казаха че имал автосервиз някъде в Суходол но така и не разбрах къде
Умолявам ви ако познавате този човек кажете му да прочете тук искам да се запозная с него в нормални условия и да му благодаря за всичко което направи днес за една лелка която не познава а и триъгълника му е още в мен .
А ако случайно прочете това то следващите думи са за него :
ГОЛЕМИ ЧОВЕЧЕ НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ С ЦЯЛАТА СИ ОБИЧ И ТЕБ И РОДИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО СА ТЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ДА ПОМАГАШ
НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ ТЕБ ЩЕ СЕ РАДВАМ МНОГО ДА СЕ ДОЗАПОЗНАЕМ В НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ.
Ако случайно прочетеш това пиши ми на: marieta.toleva@abv.bg
С уважение Мариета Толева
Копирано от тук.

SUMISTA написа:Ми то няма много за разказване женицата го е описала доста цветно :hilezh:
капута с мерца беше кинта и педесет и към 50 кила с напикани гащи за тва ръгна да ми вади железа и там му беше грешката :angry:
челосах го само един път и остана на капли :hilezh: а женицата и тя една такава дребничка ма според мен ако искаше можеше да го опердаши тоя дришльо
Писахме си вече с нея и ще се видим щом толко държи да се дозапознаем![]()
Иначе по темата има малко развитие явно няма да се стигне до наказателно преследване на въпросният индивид защото подочух че си е купил Корса много лачена на цената на 3-4 такива Корси :flipoff:
Честно казано ми е все тая дали ще го съдят или не извадил е сериозен кеш за да се оправи следователно следващият път ще мисли или поне така се надявам :gmorning:
Друго ме изумява в цялата ситуация виждаш че някъв туфлек налага една жена насред пътя и всички които минават от там се обръщат на другата страна и зяпат затъмнението в Китай виждат че гори кола и дават повече газ да се изнесат по бързо вместо да спрат и да помогнат
Писал съм го и преди ще го напиша пак винаги спирам и помагам без значение на кой дали го познавам или не дори утре ония туфлек с мерца да го видя на пътя и на него ще спра да му помогна .
Просто съм стигнал до извода че скоро нещата няма да се променят в България имаш ли пари ти си човека това е печалната истина
Другият тревожен факт е че хората са оскотяли безумно много покрай тая прословута криза гледат само себе си те да са добре другите кучета ги яли
е съжалявам аз съм устроен по друг начин на моменти наистина съжалявам че не съм някой темерут който да гледа само себе си и да му дреме на к*ра за другите но пък от друга страна този начин на живот ме кара да се чуствам истински жив и щастлив :bia:
П.п. Благодаря на всички ви за топлите думи :respekt: :respekt: :respekt:

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Какъв е извода от цялата ситуация?
цитат:Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Така в дясно спряла, че лошия с мерцедеса който кара в банкета/тротоара, я ударил отзад!
Точно от такова уж невинно спиране на кола пред мен сега се разправям с майстори и бояджии
Някаква патка е спряла на еб..ти място, всички знаем как карат и паркират жените /само да не ми излезнат тук пу..ко поклонниците да ги защитават!
Излиза човека нервиран от колата и се разправя с нея и идва рамбо да се прави на мъж, без да знае за какво става въпрос, извадил пистолет човека, ами много ясно, че ще извади пистолет как да се защити от мъжкарите по-пътищата на БГ!
Сетих се една ситуация, когато се прибирах от провинцята по-магистрала Хемус и малко след 3ти тунел посока София една ненормалница с опел вектра май беше изпревари всички коли като се движеше по-аварийната лента
цитат:Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Така в дясно спряла, че лошия с мерцедеса който кара в банкета/тротоара, я ударил отзад!
Точно от такова уж невинно спиране на кола пред мен сега се разправям с майстори и бояджии

Някаква патка е спряла на еб..ти място, всички знаем как карат и паркират жените /само да не ми излезнат тук пу..ко поклонниците да ги защитават!
Излиза човека нервиран от колата и се разправя с нея и идва рамбо да се прави на мъж, без да знае за какво става въпрос, извадил пистолет човека, ами много ясно, че ще извади пистолет как да се защити от мъжкарите по-пътищата на БГ!
Сетих се една ситуация, когато се прибирах от провинцята по-магистрала Хемус и малко след 3ти тунел посока София една ненормалница с опел вектра май беше изпревари всички коли като се движеше по-аварийната лента

Извода драги doaiena, че с тези разсъждения приличаш на въпросният тюфлек с мерцедеса. Каквото и да е сторила някоя патка нямаш никакво право да я докосваш с пръст. Ако го направиш заслужаваш някой от мъжкарите да ти стори описаното.