! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 24 юли 2009 13:39

Извод: идиотите не са само на пътя. :041:
Толкоз.

Аз казах. Хау! Изображение

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 24 юли 2009 13:54

Драги ми bobidi, дано ти се случи същото като на тюфлека с мерцедеса да видим какво ще направиш тогава, сигорно ще излезнеш от колата си с бонбони и коняк :bishop
ChimeyJimmey, верно, че идиотите не са само на пътя, щом вярвате на описаното от жена, дори мъжкара казва, че е доста оцветено и преувеличено!
Тюфлека пребил ли е БЕ, жените викат бой и на шамар бе ей!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 24 юли 2009 14:08

Е то трябва да си голям мъж,за да налиташ на бой на жена.Кой знае как е карал,че да не я види.И както е казал човека отзовал се на помощ,бил е доста пиян.Колега не се излагай с такива приказки.Никой не му е крив на тоз или на който и да е,че не си гледа в пътя,кара пил,или като убезомял.Ако беше спрял така същия този господин дето е помогнал дали ще се ежи така?Тоя за мен е пълен комплексар.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 24 юли 2009 14:12

интересно
седиш си на аварийни някой те изтриса отзад щото и гледал някъде другаде и после ти си виновен и идват и те бие......
дали ще е шамар или кръчмарски бой - няма право да посяга - еле на жена !!!!!

те така един младеж с бмв преди време пред хотел вега
отдалеч намалявам и спирам на пешеходната пътека да дам път виждам го в огледалото, че си говори по телефона и съответно ме натресе отзад - не много силно щото не се чу падане на стъкла и в последствие установих нула щети по моята
слиза почна да ми вика и да иска да ме бие ......
хем иска да ме бие и ми вика слезни бе, хем ми седи до врата и не ми дава да отворя и сляза :)

с всичкия си акъл заобиколи отвори пасажерската врата и почна от там да ме дърпа да ме вади да ме бие :)
явно никога не беше чувал и виждал т.нар уракен :) щото седна на земята и мигаше на парцали после се насмете набързо в бавареца и замина даже на червено

сигурно аз съм виновен според младежа, и сигурно трябваше да се оставя да ме набие за назидание....

какво ще кажеш колега doaiena ?

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 24 юли 2009 14:20

Много интересни хора сте.
1во като си пуснал аварийки не значи, че си неприкосновен или невидим за околните, аварийните светлини не са шапка невидимка включваш и изчезваш от мястото където си ги пуснал, ако си спрял на кофти място каквито и светлини да пуснеш ще се натресе някой в теб!
2ро не защитавам тюфлека а гледам на нещата реално защото карам около 150км на ден и виждам какво ли не по-пътя и ми е прекалено ясно как е спряла тази жена. Почти съм сигорен, че е спряла много кофти и този е имал лошия късмет да се тресне в нея и е нормално да се нервира, а вие го обръщате на чест и слава, а не гледате реално как стоят нещата, защото всеки един от вас ако караше мерцедес за 20хил, и се тресне в някой който е спрял шибано особено ако е жена още по-криво ще да е, много ми е интересно как ще реагира, не казвам, че е правилно да се биеш на пътя като кръчмар или самурай!

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Пет 24 юли 2009 14:33

Ми ако ми стане нещо на пътя и спра криво просто,защото ако не спра веднага ще литна на някъде?Ако ми е паднала гумата,или се е спукала,и няма как да спра както трябва,че кьоравите шушумиги да могат да ме видят?Или трябва на кьоравите и некадърниците да им се прави път на всякъде и никой не трябва да им пречи.
Нито ти нито някой от нас е бил там,че да знаем как точно е станало.Остава да вярваме на жената потърпевша от един лумпел,и на човека помогнал.
И за да не съм спам:
Днес един идиот с вектра ли беше не помня,как ми вдигна кръвното.Отивам с колежката до агенцията по вписвания(новата сграда).Там е една тясна уличка,а коли от всякъде.Подчертавам улицата е двупосочна.Опитвайки се да се измъкна се шмугвам напречно на една пряка,така че да могат да минат колите срещу мен.Минава въпросния,отваря прозореца и почва да ме псува.Отворих прозореца и културно попитах какъв е проблема.А той крещайки ме пита защо карам в насрещното.Питам аз къде видя занк за еднопосочно движение,а той седи и ме гледа като пресисало теле памела.Направи още по-голямо задръстване.Идваше ми да слезна и да му юсна една та да го прекръша ама не ми се правеше сеир пред колежката.

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 24 юли 2009 14:43

Колега росен не вярвам, ако имаш проблем с колата паднало колело счупен шарнир, каре итн, някой да слезне да те бие и да ти се кара :beer

Потребителски аватар
onion
R.I.P
Автомобил: Passat B3 1800 mono
Двигател: ABS 92

Мнениеот onion » Пет 24 юли 2009 14:59

doaiena написа:Колега росен не вярвам, ако имаш проблем с колата паднало колело счупен шарнир, каре итн, някой да слезне да те бие и да ти се кара :beer

Само не забравяй колега че жената е била спряла от известно време. Не е ковнала спирачките и онзи да се натресе отзад. Какъв идиот трябва да си за да не забележиш кола , спряла на аварийни някъде. Значи просто си заплес. Причината за спирането няма как да знаеш (в общия случай) така , че просто заобикаляш , не се натрисаш отзад.

И да не съм офтопк да кажа една случка от вчера - отивам с вело... вело... абе с колелото :) на работа. Карам по алеята на Борис III посока центъра. На кръстовището с Житница (пазара на Красно Село) един идиот с една баничарка идва от локалното посока околовръсното и прави завой към пазара , демек ляв. Там мисля е забранено това , това първо и второ завива и спира да чака между локалното и Борис.Гаааз и спира, ама спира точно така че да запречи пътя на пешеходците и велосипедистите. На мен ми е зелено. За малко да му прескоча предния капак. Добре, че карам доста колело , та им знам магариите на подобни. Подминах го с едно "Къде караш бре" и един среден пръст в отговор на неговото ербапене. Няма да си развалям деня с него я ... аааа.

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пон 27 юли 2009 17:38

Ей така се паркира:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=404800

Между задната лява гума и асфалта има 10 сантима въздух.
А задната дясна, която е качена на бордюра, е патеричка :shock

Нямам идея как се е качила там.

Потребителски аватар
motofan
Автомобил: A4
Двигател: 1.8T

Мнениеот motofan » Пон 27 юли 2009 18:46

feersum написа:Ей така се паркира:

....ми моста е подпрял на гредата :Mr Green Fun

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Пон 27 юли 2009 18:56

motofan написа:

....ми моста е подпрял на гредата :Mr Green Fun

Това, дето прилича на греда, всъщност е котка, която се мотаеше под колата :lol: :lol:

racing_fan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот racing_fan » Пон 27 юли 2009 22:22

Това имам чуството, че е мода вече да се спира само с ръбчето на едната задна гума качено на бордюра. Нямам думи просто. Като видя такова паркиране чак се вбесявам. Или може би просто се напълни с пълни ЛЕВАЦИ дето не могат да паркират!? Не знам, редовно го виждам тоя номер, дори съм наблюдавал хора как паркират така. Не знам защо го правят... :banghead:

Потребителски аватар
doaiena
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Вто 28 юли 2009 10:11

Ха!
Вчера видях едно PUNTO паркирано както вие казвате, в случая беше паркирана както трябва, но колелата от страната на бордюра бяха на ръба имах чувство, че и вятъра може да е бутне!
Тамън щях да снимам, но видях, че мацката е вътре и тамън тръгваше, искаше ми се да я попитам как е качила така колата, това си е майсторство от шаолин!
Верно може да е мода вече!

Потребителски аватар
stohii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stohii » Вто 28 юли 2009 10:15

Ееее, това все пак е Сеат ИБИ-СА, демек ако не ти харесва как съм паркирал - иби са :Mr Green Fun mhihi

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Сря 29 юли 2009 12:20

Само съм слушал легенди за бесни тирове магистрални прихващачи, но днес какво ми се случииии :shock Изпреварвам си по магистралата една колонка от 2-3 тира автобус и други движещи се с 80-100, перкам си в лявата лента със 120 бавно 1 по 1 ги задминавам, като от време на време поглеждам в огледалото дали не идва някой отзаде да се прибера и виждам червен тир в далечината в лява лента, ама не го отразявам... все пак съм със 120, а той едва ли кара с повече и продължавам с изпреварването, като на последния камион при поглежданто в огледалото тоя вече ми е на задната броня почти и ми мига :o :shock натискам и със 140 се прибирам рязко, като тоя ме издухва, а аз не мога да осъзная какво се случва :screwy докато спътника ми изкара телефона си за да снима, тира отлетя напреде... аз продължих да карам с 130, а той се отдалечи не съм си поставял за цел да го гоня, но поне 150 беше ударил и не беше някакъв влекач само, имаше и закачена цистерна отзад и е така продължи да си перка пича напреде :screwy

Върни се в “Пътеводител”