Къде ни снима КАТ !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде ни снима КАТ !!!
Здравейте колеги. По-рано днес се прибирах пеша от ж.к."Лагера" към Красна поляна и какво да видя, патрулка на КАТ се е паркирала на OMV (Акад.И.Е.Гешов) зад храстите под рекламния стълб на бензиностанцията. Снимаха гърба на всички посока бул.България/ВМА. Странното е, че няма знак за радар, а от другата страна има.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Опааа май тия близките 1-2 дни са заложили стационарна камера на Хиподрума преди влизане във Банкя....да си знаете...аз снощи май изгорях с доста 

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Вчера и аз изгорях там май, гаранция..
Как се бяха скрили маймуните, пък и от двете страни бяха застанали
Как се бяха скрили маймуните, пък и от двете страни бяха застанали
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Аз имам един странен въпрос. Понеже всеки път ме снима камерата на цариградско с мотора, има ли вероятност да им писне и да ме прецакат по някакъв начин?
тя снима отпред, и мен ме светна веднъж, но тези снимки са им за спомен
все пак като я знаеш, понамалявай
все пак като я знаеш, понамалявай

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Аз нарочно не намалявам, но вече се замислям, че ако стана прекалено нагъл може и да ме изплющят. Засега ще се кротна, че не обичам да давам пари за такива неща 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ако продължаваш така, все ще изгориш някъде... а после ще ти се смея злорадо 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Стига де, после няма да имам пари за бирено мезе
Иначе в момента нарочно се разрових и изрових нещо сравнително старо ЦЪК!, но досега не го бях виждал. Видеото към статията е доста интересно и има доста полезна информация. Но това е само за мотори, за колите спасение има само в щорите, всякакви други методи не минават през новите кутии
Но общо взето повечето хора не минават кой знае колко над ограниченията, проблем са стари знаци и някое малоумно ограничение при което има камера (както Внимание Животни на магистралата посока Ловеч - София и ограничение 90...)
п.с. мен ме бяха спирали на околовръстния път при Хюндай, когато бяха пуснали всички платна, точно след сградата на Хюндай имаше табела 40, която беше "забравена" и на една отбивка преди кръговото ме засякоха с радар със 70 км/ч. В крайна сметка ми се размина, дори и без пари, но е крайно нагло според мен... Също на улица Слатинска малко преди ОМВ в посока Лидъл има ограничение 30 км/ч, което никога досега не бях виждал, то е на тротоара на един стълб и не се вижда от дърветата.

Иначе в момента нарочно се разрових и изрових нещо сравнително старо ЦЪК!, но досега не го бях виждал. Видеото към статията е доста интересно и има доста полезна информация. Но това е само за мотори, за колите спасение има само в щорите, всякакви други методи не минават през новите кутии

п.с. мен ме бяха спирали на околовръстния път при Хюндай, когато бяха пуснали всички платна, точно след сградата на Хюндай имаше табела 40, която беше "забравена" и на една отбивка преди кръговото ме засякоха с радар със 70 км/ч. В крайна сметка ми се размина, дори и без пари, но е крайно нагло според мен... Също на улица Слатинска малко преди ОМВ в посока Лидъл има ограничение 30 км/ч, което никога досега не бях виждал, то е на тротоара на един стълб и не се вижда от дърветата.
Последна промяна от Kuncavia на Сря 27 мар 2013 8:46, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази тема за хвалби кой колко нагло нарушава закона ли е? Или чат за модератори и администратори?
- Mhz
- Автомобил: m440i
- Двигател:
myrshavija написа:Тази тема за хвалби кой колко нагло нарушава закона ли е? Или чат за модератори и администратори?
Не тази тема е за наглостта на родните милиционери.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
София. На бул. България в посока Бояна преди моста на СОП миналата седмица са монтирани камери за контрол на движението! Бъдете внимателни и спазвайте правилата за движение!
Това вярно ли е

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Вчера докато се приспивах намерих интересно приложение за Iphone. Предполагам го има и за зеленото човече. В aap store е под името Police и показва най-близките камери до теб. Колко работи, ще разбера през уикенда. Ето и два шота:

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
В тая тема май никъде не видях за това място.
Влизане в София по Ботевградско шосе-нашите хора бяха 20 метра след табелата,в ораньето и снимаха щедро.
П.П.
Дано са снимали мръсния долен румънец!

Влизане в София по Ботевградско шосе-нашите хора бяха 20 метра след табелата,в ораньето и снимаха щедро.
П.П.
Дано са снимали мръсния долен румънец!

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
hooligans написа:София. На бул. България в посока Бояна преди моста на СОП миналата седмица са монтирани камери за контрол на движението! Бъдете внимателни и спазвайте правилата за движение!
Това вярно ли е
Вярно е,това са три бройки посока центъра,а от другата страна на детелината на Околовръстния път посока Бояна има още три.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Това не са ли трафик камери