! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
ба тоя да не е карал течен азот и да е сложил едно маркуче от цистерната.. 

Последна промяна от dobrin на Нед 02 авг 2009 19:10, променено общо 1 път.
Причина: Спам! Въздържай се от такива мнения!
Причина: Спам! Въздържай се от такива мнения!
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
Днес някакъв кретен се беше зазяпал нанякъде и заприказвал по телефона. Резултат - паркира ми в багажника.
Огънат заден мост...
Добре, че ме удари леко отдясно, че в лявата страна на багажника е газовата бутилка. Пффф.

Добре, че ме удари леко отдясно, че в лявата страна на багажника е газовата бутилка. Пффф.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
feersum написа:Днес някакъв кретен се беше зазяпал нанякъде и заприказвал по телефона. Резултат - паркира ми в багажника.Огънат заден мост...
Много кофти колега съжалявам за което!
Самия аз имам съвсем на скоро катастрофа

Пусни тема и снимки.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Ок,Бот Милко....
Колеги,имам апел към всички ви :
Ако видите ПТП на пътя-Моля ви спрете и вижте какво може да направите...
Пускам темата защото съм потресен какви хора и колеги има по нашите пътища...
В петък следобяд се прибирам към София,качвам се на магистралата и започва да вали доста силно.По плaтното има много вода и предпоставки за аквапланинг.
След няколко километра виждам кола по таван с две жeни до нея и две патрулки.Няма нищо сериозно,само ламарини.
Но след 5 километра наближавам една колона от тирове и коли на аварийни,която се движи доста бавно и в най-лявата част на магистралата.
След малко виждам че има едно мерцедесче А класа се е въртяло доста пъти и се е удряло в мантинелата и сега седи на части в средната лента.А колите и тировете минават отляво и отдясно с поне 40-50 километра,без един да спре и да помогне...
Единствените който спряха и помогнаха освен мен,бяха петима РОМИ от Монтана ( М беше номера на колата ).
С тях,под проливния дъжд и летящите превозни средства около нас успяхме за 15-20 минути да преместим в аварийната лента колата.
А шофьорът на Мерцедеса имаше счупени ребра,травма на главата и левия крак.
Той ми каза че е лежал до колата и мантинелата около 20 минути,преди Ромите и малко след тях и аз да спрем...
Обясни ми и за няколко тира който са минали с над 100 км/ч покрай него,все едно го няма....
Всеки един от нас може да е на неговото място...
Моля ви,намалете и спрете-вижте какво може да направите и тогава продължете...
ПС :
Нямам нищо против Ромите-понякога те се оказват по-големи хора от доста от нас....

Колеги,имам апел към всички ви :
Ако видите ПТП на пътя-Моля ви спрете и вижте какво може да направите...
Пускам темата защото съм потресен какви хора и колеги има по нашите пътища...
В петък следобяд се прибирам към София,качвам се на магистралата и започва да вали доста силно.По плaтното има много вода и предпоставки за аквапланинг.
След няколко километра виждам кола по таван с две жeни до нея и две патрулки.Няма нищо сериозно,само ламарини.
Но след 5 километра наближавам една колона от тирове и коли на аварийни,която се движи доста бавно и в най-лявата част на магистралата.
След малко виждам че има едно мерцедесче А класа се е въртяло доста пъти и се е удряло в мантинелата и сега седи на части в средната лента.А колите и тировете минават отляво и отдясно с поне 40-50 километра,без един да спре и да помогне...
Единствените който спряха и помогнаха освен мен,бяха петима РОМИ от Монтана ( М беше номера на колата ).
С тях,под проливния дъжд и летящите превозни средства около нас успяхме за 15-20 минути да преместим в аварийната лента колата.
А шофьорът на Мерцедеса имаше счупени ребра,травма на главата и левия крак.
Той ми каза че е лежал до колата и мантинелата около 20 минути,преди Ромите и малко след тях и аз да спрем...
Обясни ми и за няколко тира който са минали с над 100 км/ч покрай него,все едно го няма....
Всеки един от нас може да е на неговото място...
Моля ви,намалете и спрете-вижте какво може да направите и тогава продължете...
ПС :
Нямам нищо против Ромите-понякога те се оказват по-големи хора от доста от нас....
Да се изкажа и аз. Миналата събота(01.08.2009), се прибирам от Бургас, ма през Варна. Качвам се на магистралата, газ, беше вече доста късно, разминавам Golf 3, бял, СА 3002 и си карам 130-140. По едно време гледам въпросния голф ме изпреварва и жена ми ме бъзика, нали съм бивш голфаджия. Е, викам си, да кара човека, видях че беше някакъв младеж. Ама после и аз понатиснах и пак го стигнах и го изпреварих, ама докато карах зад него исках да видя с колко се движи и видех 160км/ч. Как да е, стигам Търговище, OMV, зареждам, опс, оня иде и той да зарежда. Поглеждам към колата му и какво да видя, задна лява гума, резервната. Ужасих се. Тоя пич, не го знам кой е и какъв е, дали член на форума или не, ама ако не знае, да му кажа, тая гума е за скорост мах 80 км. в час. Тозчас си спомних, че господина караше със 160 по едно време, май искаше нещо да ми докаже. Верно, не е станала белята, ама къде му е акъла да кара така с тая гума.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ALESYZ написа:Да се изкажа и аз. Миналата събота(01.08.2009), се прибирам от Бургас, ма през Варна. Качвам се на магистралата, газ, беше вече доста късно, разминавам Golf 3, бял, СА 3002 и си карам 130-140. По едно време гледам въпросния голф ме изпреварва и жена ми ме бъзика, нали съм бивш голфаджия. Е, викам си, да кара човека, видях че беше някакъв младеж. Ама после и аз понатиснах и пак го стигнах и го изпреварих, ама докато карах зад него исках да видя с колко се движи и видех 160км/ч. Как да е, стигам Търговище, OMV, зареждам, опс, оня иде и той да зарежда. Поглеждам към колата му и какво да видя, задна лява гума, резервната. Ужасих се. Тоя пич, не го знам кой е и какъв е, дали член на форума или не, ама ако не знае, да му кажа, тая гума е за скорост мах 80 км. в час. Тозчас си спомних, че господина караше със 160 по едно време, май искаше нещо да ми докаже. Верно, не е станала белята, ама къде му е акъла да кара така с тая гума.
Да обобщя , от горе написаното си карал с 130/140 , после си натиснал и си го изпреварил , ама докато си карал зад него/след като си го изпреварил/ си видял че е с 160км/ч обаче докато си зареждал/след като си заредил той е дошъл.... значи си карал бая ми ти с над 160 за да зареждаш и той да дойде , камо ли ако си заредил и той да е дошъл...
ПП: на твойте гуми знаеш ли каква е максималната скорост, защото всяка гума има такава, но не всеки я знае... излишен ти е коментара преди моя , както и моя...
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
А....нищо чудно. На ботевградско шосе видях един, който изпревари всички през лявата лента с 80-100. Беше със задна СПУКАНА гума. Ей така се виждаше как гумата шляпа по асфалта, ама пича газ до ламарината и дизеляка пуши черно...
Значи, мойте гуми са Goodyear Excelence 225/55/16, индекса е 99W, надявам се Хулигане знеш за колко км/ч. са. Човека почти през цялото време караше зад мен като слязохме от магистралата на Шумен и до OMV Търговище пристигна около 2 мин. след мен, с колко съм карал повече? И мойто каране ли е проблема тук? Хе хе, до онзи ден, дето се вика, карах Golf 3, смея да кажа идеален във всяко отношение, жалко че го блъснах, ма аз съм си виновен. Случка. Ударих един голям камък на магистралата край Девня със 150 км/ч, още като взех колата ходих до Варна и на връщане бях с баща ми. От предна лява гума изхвръкна парче с размер 5 на 10 см. поне и зейна дупка. Спрях в дясно, огледахме щетите(само гумата, джантата оцеля), веднага резервната гума отзад, едната задна отпред и до Попово, 120-130 км. със 60-70 км/ч. разгледахме ландшафта
. Кола с резервна гума от този тип, е кола в неизправно състояние и да се кара със 160 е пълно безумие. Дано човека е стигнал жив и здрав за където е тръгнал.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е човека поне знае, че резервната му става за рали БГ
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Днес минавайки покрай НДК с посока от южния парк,към патриарха,на пешеходната пътека при спирката на трамвая след БТВ.Застанали една жена и един мъж ама точно на пешеходната пътека и видно се гласят да пресичат.Спирам аз и чакам да минат.Да ама не, те упорито си говорят.Продължавам да чакам да не би да тръгнат и да стане белята.Накрая се ядосах,и тръгнах.Зад мен стана егати опашката заради тез малоумници.
И после защо не спираме на пешеходните пътеки.Ми двама като застанат да си говорят там,или да разглеждат софийските забележителности,и на третия дето наистина пресича няма да му спра.

И после защо не спираме на пешеходните пътеки.Ми двама като застанат да си говорят там,или да разглеждат софийските забележителности,и на третия дето наистина пресича няма да му спра.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още като карах курса и след един учебен час през пролетта си пресичам пред ВИНС-а на пешеходната пътека, където е точно на уличката и има остров. човека каращ в лявата лента спира и ме пуска да минавам и аз плахо пристъпвам. зад него един ..... го изпреварва отдясно и тогава чак ме видя. за малко да ме няма..
та мисълта ми е как да пресичам на пешеходна пътека, като се знам и аз какъв съм шофьор..
та мисълта ми е как да пресичам на пешеходна пътека, като се знам и аз какъв съм шофьор..
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:още като карах курса и след един учебен час през пролетта си пресичам пред ВИНС-а на пешеходната пътека, където е точно на уличката и има остров. човека каращ в лявата лента спира и ме пуска да минавам и аз плахо пристъпвам. зад него един ..... го изпреварва отдясно и тогава чак ме видя. за малко да ме няма..
Колега аз не че се хвала, но в Плевен пък и на повечето места в други градове има ли две пътни ленти спирам на средата или малко на страна зада може пешеходеца да е спокоен, защото се случи това същотото като теб спирам в Плевен на пешеходна, но в дясната лента и един с БМВ от дрифтаджиите минава супер силно добре, че човека който пресичаше е предпазлив иначе сега със сигорност може да не е сред нас.
Тъй че мойто мнение пазете ги ,на пешеходните ние сме в ламаринени кутийки имаме някаква защита те нямат.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Това с пешеходните пътеки верно си е гадно. И аз си признавам, че ми се е случвало на косъм да се размина с пешеходеца. Ама това си е като обица на ухото - веднъж като минеш на косъм и после внимаваш и мислиш.
Днес сутринта си ставам с усмивка, събирам последния багаж за морето и тръгвам за работа. Супер як ден, супер яко настроение. На кръстовището на бул. Асен Йорданов и бул. Шипченски проход идвам от към кръговото на 280. Светофара там е такъв, че първо светва за на дясно, после за наляво и на тези за на дясно им става червено. Всичко супер, нареждам се в лява лента за ляв завой готов за пореден път да препсувам няколкото тариката дето ще минат от средната лента за ляв завой. Обаче в средната лента светва червено и един тип запушва средната лента
. Точно се усмихвам и виждам как колоната с коли се изнася от лявата лента докато поредния тарикат седи с ляв мигач в средната лента. Обаче точно човека пред мен набива спирачки и го пуска да мине! И така го пусна да мине, че аз останах първа кола за следващия светофар (или трябваше да мина на оранжево-червено). Изнервен вече си седя и си чакам и ... пред мен се нарежда една кола, а след нея и втора. И к'во мога да направя? Освен да се направя на последния идиот на пътя и да им направя малко сечено - нищо друго. Мамичката им д**а
!
Приемам всякакви съвети как може човек да се справи с тия дебили...
Днес сутринта си ставам с усмивка, събирам последния багаж за морето и тръгвам за работа. Супер як ден, супер яко настроение. На кръстовището на бул. Асен Йорданов и бул. Шипченски проход идвам от към кръговото на 280. Светофара там е такъв, че първо светва за на дясно, после за наляво и на тези за на дясно им става червено. Всичко супер, нареждам се в лява лента за ляв завой готов за пореден път да препсувам няколкото тариката дето ще минат от средната лента за ляв завой. Обаче в средната лента светва червено и един тип запушва средната лента

Приемам всякакви съвети как може човек да се справи с тия дебили...
- onion
- R.I.P
- Автомобил: Passat B3 1800 mono
- Двигател: ABS 92
Аз изобщо съм спрял да се дразня на подобни. Аз си чакам на стоп лентата , не минавам на жълто , спазвам си правилата, и съм в мир със себе си. Не им обръщам внимание. Моите нерви не са за един ден и няма да ги троша за някакви които не познавам , и няма да видя повече вероятно. Да си трошат главите там, да минават от където си искат , абе не са малки , да се оправят.
Моят съвет , който е и по темата е да не се ядосвате за подобни глупости. Жалете нервите си , че не се възстановяват!
Лошото е че понякога не се разминава на косъм. По добре е да се мисли предварително, и да загубиш някоя и друга минута , отколкото после цял живот да съжаляваш !
Моят съвет , който е и по темата е да не се ядосвате за подобни глупости. Жалете нервите си , че не се възстановяват!
brum написа:Това с пешеходните пътеки верно си е гадно. И аз си признавам, че ми се е случвало на косъм да се размина с пешеходеца. Ама това си е като обица на ухото - веднъж като минеш на косъм и после внимаваш и мислиш.
Лошото е че понякога не се разминава на косъм. По добре е да се мисли предварително, и да загубиш някоя и друга минута , отколкото после цял живот да съжаляваш !