Катастрофи...поуки разни...
Кога ли тези гледки ще произведат нужният ефект?Комлексираното ни самосъзнание, което ни кара да се доказваме пак и пак, все по най-неподходящия начин, високомерието, гордостта, издигането над другите и презрението към тях, тоя с тая лада ли бе...ето някои от ефектите.Хора, бъдете хора на пътя, казам го и на себе си.
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Днес на пътя между Асеновград и Пловдив загинаха 5 познати и още 2ма който не познавам всички от Асеновград. 21.04 е ден на траур в града
взимайте си поуки как карате
п.п сега се сетих че едното момче е колега от форума(niki_247) който имаше доста идей за Голфа си но така и не ги осъществи.....
п.п2 още не мога да повярвам какво и как е станало

п.п сега се сетих че едното момче е колега от форума(niki_247) който имаше доста идей за Голфа си но така и не ги осъществи.....

- gicho76
- Автомобил: VW Golf VI Variant
- Двигател: 1600 tdi CAYC
MuTa4eTo написа:Днес на пътя между Асеновград и Пловдив загинаха 5 познати и още 2ма които не познавам всички от Асеновград. 21.04 е ден на траур в градавзимайте си поуки как карате
Няма начин да не ги знаеш другите двама - сигурно си вземал части от AS METAL /зад гарата/. Сина на собственика е единия /Денис 23г./ и едно от момчетата, които работят в склада.
Лека им пръст.
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги към 4,50 малко след сметището на Костинброд имаше преобърнала се по таван кола в канавката (май беше Г3). Колата беше много пострадала, буквално тавана се беше слял със седалките, нямаше една здрава ламарина, не видях нито линейка, нито хора освен един полицай, което ме води на мисълта, че има пострадали
Още веднъж Ви моля, карайте внимателно и нега Господ да е с хората от пострадалата кола

колеги преди малко се прибирам и нали започна пролетното почистване на софия, от от разклона за горубляне(црещу метро)полицията беше затворила цариградско в посока изход.Но за жалост и тази вечер не мина без катастрофа ,а може би и жертви.само видях че имаше едно размазано фордче фиеста на СКГТ и още няколко коли.а от другата страна имаше и един автобус на авариини. 

Днес, мой познат, не се бяхме виждали отдавана, гледам го качил се на някакъв мотор Sizuki 750 GSXR, каза бил 150 к.с. Викам, върви ли, върви вика, 280-300, няма проблеми. Хванах се за главата. К'во приказваш бе човек викам, де имаш път за такава скорост, не те ли е страх? То вика, каквото му е писано на човек, ще стане. То викам хубаво писано, ама ти искаш да си го допишеш ли? И като се замисля, колко ли хора мислят по този начин. 280-300!!.Че ако падне от мотора с тази скорост, незнам ще го намерят ли и на какво ще прилича. А вика, ходих веднъж до Варна с едно гадже и на магистралата, колкото може. И като я знам тази магистрала... И това момиче с кой акъл се качва. И колко може... Нямам думи. Само си представете, да ви прасне някой мотор дето се движи с тия скорости, ако удари колата странично, ще я среже сигурно. И съм засичал не един и двама мотористи, дето просто ми е бедна фантазията с колко карат и доста дървета има и по нашият край, дето са свидетели на такива безсмъртни хора. Незнам и още толкова хора да се пребият по тези пътища, мисля никой няма да се замисли и да си направи изводите.
ХАЙДЕ!!!
КОЛЕГИ,хайде да бъдем движеща сила в посока на вразумяването на Българския шофьор!Хайде стига вече ,,мармалад" по магистралите и улиците! (то па едни магистрали,едни улици–за чудо и приказ...) Аман от състезатели,аман от специялисти. Хайде да покажем на останалите колеги как трябва да е.Хайде личните умения и силите на возилата да са само на определените за целта места,където всеки си носи отговорността сам за себеси,без да страдат невинни.
К“во–ХАЙДЕ?
Хайде да вменим друг смисъл на понятието ,,добър шофьор"!Да сме разумни,толерантни,внимателни т.е.тотално да се изключи елемента на хазартното(рисковото) поведение при престрояване,изпреварване,влизане в завои,разминаване и пр.
Надявам се,че схващате каква ми е идеята, и че я одобрявате,защото не съм в състояние да изпиша 1 тон отегчителен текст.
Разбира се много съм далече от идеята -Да се превърнем в образа на прилежни пенсионери...
К“во–ХАЙДЕ?
Хайде да вменим друг смисъл на понятието ,,добър шофьор"!Да сме разумни,толерантни,внимателни т.е.тотално да се изключи елемента на хазартното(рисковото) поведение при престрояване,изпреварване,влизане в завои,разминаване и пр.
Надявам се,че схващате каква ми е идеята, и че я одобрявате,защото не съм в състояние да изпиша 1 тон отегчителен текст.
Разбира се много съм далече от идеята -Да се превърнем в образа на прилежни пенсионери...

Последна промяна от dulgiq на Пет 23 май 2008 3:31, променено общо 1 път.
ХАЙДЕ!!!
ХАЙДЕ НАИСТИНА НИЕ–ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА ФОРУМА,ДА СЕ ОПИТАМЕ ВСЯЧЕСКИ,ДА ПОЛОЖИМ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ТАЗИ КАСАПНИЦА ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА ,ТОЧНО КОГАТО СМЕ НА ТЯХ! НЕКА ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ,ЧЕ ШОФИРАЩИЯТ ФОЛКСВАГЕН Е ИСТИНСКИ ДОБРИЯТ ШОФЬОР! ХАИДЕ ДА НАУЧИМ И ДРУГИТЕ НА РАЗУМНО КАРАНЕ!
П.П Или съм прав, или тотално съм изкукуригал

П.П Или съм прав, или тотално съм изкукуригал

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Знам, че напоследък много фирми и тарикати започнаха да използват това, за което пускам това мнение, за да вадят повече пари и да претендират за общественополезни. Аз пускам призива, защото наистина ми писна и искренно се надявам поне един от тези, които го четат да се замисли!!
Вчера бяхме с приятелката ми до морето, ей така за един ден. Искам да ви кажа, че станах свидетел на един ХАОС. На отиване проблем нямаше, все пак пътувахме много рано сутринта. Става въпрос за вечерта.
Нормално беше да има много коли, майната му. Пиша всичко това заради следното нещо, на което станах свидетел. Абсолютно безрасъдно изпреварване. Засичане. Набиване на спирачки. Каране на дълги. Никакво спазване на знаци. Никакви мигачи, никаква колегиалност - НИЩО! Всеки бърза и всеки се мисли за повече от станалите.
Резултат - 37-километрова колона, 2 часа и 45 минути нужни за изминаване на 3 (три) километра. Причината - челен сблъсък с около 120 км/ч.
Дори и на мене щеше да ми се стоварят една купчина глупости ако не бях изкарал и аз не знам от къде рефлекс. Точно, когато стигнах края на колоната спирам, като всички останали. 15 секунди след това чувам невероятни спирачки, поглеждам в огледалото и виждам някакво БМВ Е36 да приближава определено бързо. За част от секундата (сигурно и ДСГ не превключва толкова бързо) набих една първа и дадох пълна газ наляво в насрещното (за щастие беше празно). Тоя с БМВ-то, привидно 19 годишен сливенски МАНГАЛ, се удря в колата, която беше ПРЕД МЕН !!!! С цялата си наглост тоя МАНГАЛ слезна, хилейки се като клоун, и ми вика "Ауа нещо ни спира с тия зимни гуми уа хаха". Не ми се мисли какво щеше да стане ако не бях се мръднал. Знам само, че приятелката ми почти изпадна в шок и, че мангала в момента е на зъболекар.
После (2 часа и нещо след това) изминахме разстоянието до катастрофата. Тук се намесва безхаберието на господата полицаи! Не може посредата на пътя да седи РАЗМАЗАНА кола, а през предният прозорец да виси обезобразен труп на жена и хората с ДЕЦАТА СИ да минават на метър от тази гледка !!! Поне едно одеало сложете бе, нещастници !!!!!
Моля ви бе хора, абе карайте нормално!!! Абе спазвайте ги тия знаци и преди всичко се СЪОБРАЗЯВАЙТЕ с останалите !!!!!!! Знайте какво могат колите ви и не си мислете, че могат повече!!! Знайте, че автомобилът е ОРЪЖИЕ, което УБИВА. Знайте, че държите както собствения, така и животите на хората около вас!!!! Благодаря.
Вчера бяхме с приятелката ми до морето, ей така за един ден. Искам да ви кажа, че станах свидетел на един ХАОС. На отиване проблем нямаше, все пак пътувахме много рано сутринта. Става въпрос за вечерта.
Нормално беше да има много коли, майната му. Пиша всичко това заради следното нещо, на което станах свидетел. Абсолютно безрасъдно изпреварване. Засичане. Набиване на спирачки. Каране на дълги. Никакво спазване на знаци. Никакви мигачи, никаква колегиалност - НИЩО! Всеки бърза и всеки се мисли за повече от станалите.
Резултат - 37-километрова колона, 2 часа и 45 минути нужни за изминаване на 3 (три) километра. Причината - челен сблъсък с около 120 км/ч.
Дори и на мене щеше да ми се стоварят една купчина глупости ако не бях изкарал и аз не знам от къде рефлекс. Точно, когато стигнах края на колоната спирам, като всички останали. 15 секунди след това чувам невероятни спирачки, поглеждам в огледалото и виждам някакво БМВ Е36 да приближава определено бързо. За част от секундата (сигурно и ДСГ не превключва толкова бързо) набих една първа и дадох пълна газ наляво в насрещното (за щастие беше празно). Тоя с БМВ-то, привидно 19 годишен сливенски МАНГАЛ, се удря в колата, която беше ПРЕД МЕН !!!! С цялата си наглост тоя МАНГАЛ слезна, хилейки се като клоун, и ми вика "Ауа нещо ни спира с тия зимни гуми уа хаха". Не ми се мисли какво щеше да стане ако не бях се мръднал. Знам само, че приятелката ми почти изпадна в шок и, че мангала в момента е на зъболекар.
После (2 часа и нещо след това) изминахме разстоянието до катастрофата. Тук се намесва безхаберието на господата полицаи! Не може посредата на пътя да седи РАЗМАЗАНА кола, а през предният прозорец да виси обезобразен труп на жена и хората с ДЕЦАТА СИ да минават на метър от тази гледка !!! Поне едно одеало сложете бе, нещастници !!!!!
Моля ви бе хора, абе карайте нормално!!! Абе спазвайте ги тия знаци и преди всичко се СЪОБРАЗЯВАЙТЕ с останалите !!!!!!! Знайте какво могат колите ви и не си мислете, че могат повече!!! Знайте, че автомобилът е ОРЪЖИЕ, което УБИВА. Знайте, че държите както собствения, така и животите на хората около вас!!!! Благодаря.